Müdür İsa Şipal’e Milli Eğitim Bakanlığı’nda yeni görev

İpekyolu Eski Milli Eğitim Müdürü İsa Şipal Milli Eğitim Bakanlığı Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü’nde yeni göreve atandı.

Eğitim Haberleri 31.01.2024 11:32:00 0
Müdür İsa Şipal’e Milli Eğitim Bakanlığı’nda yeni görev
Tarih: 31.01.2024 11:32 Güncelleme: 31.01.2024 12:45

Mart 2020’de İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak atanan, dürüstlüğü ve çalışkanlığı ile ile öne çıkan İsa Şipal 30 Ocak 2023 tarihi itibariyle Ankara’da yeni göreve atandı.

Milli Eğitim Bakanlığı kararnamesi ile Bakanlık Destek Hizmetleri Genel Müdürlüğü Şube Müdürlüğü’ne atanan İsa Şipal Ankara’ya gitti. 

İsa Şipal, İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü  görevi sırasında; Eğitimin gelişmesi, okullara kütüphane kazandırılması, yeni spor sahalarının yapımı, okulların bakım ve onarımlarının tamamlanması, eğitim donanımlarının ihtiyaca göre karşılanması, taşımalı eğitim öğrencilerinin sıcak yemekle buluşturulması için önemli çalışmalar yaptı.

İSA ŞİPAL KİMDİR?
İsa ŞİPAL 1973 yılında Van'ın Gevaş ilçesinde doğdu. İlkokul, Ortaokul ve Lise öğrenimini Gevaş’ta tamamladı. Yüzüncü Yıl Üniversitesi Eğitim Fakültesi /Y.A. Matematik Bölümünden mezun oldu.  Yüzüncü Yıl Üniversitesi-Eğitim Bilimleri Enstitüsü-Eğitim Bilimleri-Eğitim Yönetimi Teftişi Planlaması ve Ekonomisi alanında yüksek lisans eğitimini tamamladı.

Değişik eğitim kurumlarında öğretmen, müdür yardımcısı, müdür başyardımcısı ve okul müdürü olarak çalıştı. 2010 yılında Kars ili Susuz ilçesine, asaleten İlçe Milli Eğitim Müdürü atandı.

Sırasıyla; 
Kars Susuz İlçe  Milli Eğitim Müdürü,
Ağrı İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı,
Ağrı Tutak İlçe Milli Eğitim Müdürü,
Van İl Milli Eğitim Uzmanı,
Van İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı,
Van İpekyolu İlçe Milli Eğitim Müdürü olarak görev yaptı

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °