Minik Yüreklerden Büyük Ziyaret: Çatak Kaymakamı ADEM Kreşi Öğrencilerini Ağırladı

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya ADEM Kreşi öğrencilerinden oluşan minik ziyaretçilerini makamında sevinçle karşıladı.

Van Haberleri 3.03.2024 22:11:00 0
Minik Yüreklerden Büyük Ziyaret: Çatak Kaymakamı ADEM Kreşi Öğrencilerini Ağırladı
Tarih: 03.03.2024 22:11 Güncelleme: 04.03.2024 17:12

Çatak Aile Destek Merkezi'nden (ADEM) Kaymakama anlamlı ziyaret. Çatak ilçesinde bulunan Aile Destek Merkezi (ADEM) kreşinden minik öğrenciler ve öğretmenleri, Kaymakam Sercan Sakarya'ya nezaket ziyaretinde bulundular. Bu anlamlı ziyarette, Kaymakam Sercan Sakarya'nın misafirperverliği ve ilgisinden dolayı memnuniyetlerini dile getirdiler.

MİNİKLER VE ÖĞRETMENLER KAYMAKAMLA BULUŞTU

Kaymakam Sercan Sakarya, küçük konuklarını makamında ağırlarken, geleceğin teminatı olan çocuklarla yakından ilgilenme fırsatı buldu. Kendisine yapılan bu kıymetli ziyaretten mutluluk duyduğunu belirten Kaymakam Sakarya, ADEM kreşinde gerçekleştirilen eğitim faaliyetleri hakkında bilgi aldı ve bu vesileyle eğitimcilerin gayret ve çalışmalarına teşekkürlerini iletti.

EĞİTİME DESTEK İÇİN TEŞEKKÜRLER

Çatak ADEM kreşi öğrencileri ve öğreticileri, Kaymakam Sakarya'ya eğitime verdiği destekten ötürü şükranlarını sundu. Bu ziyaret, eğitime yapılan katkıların takdir edilmesi ve destekleyen kişilere minnettarlığın ifade edilmesi adına oldukça anlamlı bir örnek teşkil etti. Kaymakamın öğrencilere ve eğitimcilere olan desteği, miniklerin eğitim hayatlarına olumlu yansıması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °