MHP’li İsmail Özdemir, ‘Mustafa Yalçın Türkiye’ye mal olmuş bir isimdir’

MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, katıldığı Avşar Buluşmasında Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ın Türkiye’ye mal olmuş bilgili, donanımlı ve kıymetli bir isim olduğunu söyledi.

Van Haberleri 19.02.2024 16:17:17 0
MHP’li İsmail Özdemir, ‘Mustafa Yalçın Türkiye’ye mal olmuş bir isimdir’
Tarih: 19.02.2024 16:17

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL – Ziya Türk’ün Haberi

Avşar Buluşmasında yaptığı konuşmada, Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın’ı övgü dolu sözlerle anlatan, yaptığı hizmetler için teşekkür eden MHP Genel Başkan Yardımcısı ve Kayseri Milletvekili İsmail Özdemir, “Mustafa Yalçın Başkanımız kendisini ispat etmiş, devletimizin görevlendirmesi ile Van’da Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri olarak da görev yapmış, Türkiye’ye mal olmuş bilgili, donanımlı ve kıymetli bir isimdir” dedi.

Yeniden Talas Belediye Başkanlığına aday olarak gösterilen Mustafa Yalçın için destek isteyen MHP Genel Başkan Yardımcısı İsmail Özdemir, konuşmasında şu ifadelere yer verdi; 

MUSTAFA YALÇIN TÜRKİYE’YE MALOLMUŞ ÇOK KIYMETLİ BİR İSİM
“Toplantımıza ev sahipliği yapan Talas Belediye Başkanımız Mustafa Yalçın çok değerli bir isimdir. Kendisi sadece eğitimci olarak değil yerel yönetimler anlamında Kayseri’nin yetiştirdiği, bu şehrin bağrından çıkan, aynı zamanda Türkiye’ye mal olmuş bilgili, donanımlı ve kıymetli bir isimdir. 

VAN’DA DA ÇOK KIYMETLİ HİZMETLER YAPTI
Daha evvel şehrimizde yapmış olduğu hizmetleri ve tecrübesi ile kendisini ispat etmesi sonucunda devletimizin görevlendirmesi ile Van’da da çok kıymetli hizmetlere imza atmıştır. 

ÇÖZÜM ODAKLI VİZYONER BELEDİYECİLİK ANLAYIŞI İLE HİZMET ETTİ
Çözüm odaklı anlayışıyla aynı zamanda genç dostu ve vizyoner belediyecilik anlayışıyla geride bıraktığımız 5 yıl boyunca Talas’a çok kaliteli, nitelikli ve örnek projeler ile hizmet etmeyi başarmıştır.

SİZLERİN DESTEKLERİ İLE GELECEK 5 YILDA BAŞARILAR DİLİYORUM
Huzurlarınızda bu anlayışı ve sağduyusu için teşekkür ediyorum. Sizlerin destekleri ile birlikte önümüzdeki 5 yılda da kendisine başarılar diliyorum.

TARİHİ KORUDU, İHTİYAÇLARI KARŞILADI VE GELECEĞİ PLANLADI
Talas’a hizmet ederken bir yandan tarihi dokuyu korumak, diğer yandan günün ihtiyaçlarını karlışamak, bu ikisi ile birlikte geleceği de planlamak gerçekten kolay bir iş değildir.

DOĞRU PROJELER İLE NÜFUSU DOĞRU YÖNLENDİRDİ
Kayseri içerisinde en büyük nüfus artışı ve hareketliliği Talas’ta yaşanırken, Belediye Başkanı Mustafa Yalçın Beyefendi bunu doğru projelerle doğru yönlendirmeyi başarmıştır.

GENÇ MERKEZLİ ÖRNEK HİZMETLER İLE YOLA DEVAM EDECEK
Şimdi inşallah çözüm odaklı ve genç merkezli yeni projeler ile hizmetlerine devam edecektir. Üniversitemizin öğrenci yurtlarının olduğu bölgeye yapmış olduğu kütüphane, Talas’a getirmiş olduğu hizmetler arasında benim şahsen en çok beğendiğim, değer verdiğim ve Türkiye’nin diğer bölgelerine örnek olabilecek projeler arasında sayılabilecek hizmetlerden bir tanesidir.

O yüzden Sayın Mustafa Başkanım sizlere teşekkür ediyorum. Bu memleketin, bu şehrin bir evladı olarak burada emmilerim ve dayılarımla, bibilerimle beraberim. Onların ağırlıklı olarak yaşadığı ilçe Talas bölgesidir. Onlar adına da sizlere teşekkür ediyorum.”

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °
Perşembe 17.2 ° / 9.7 °