Kevenli Mahallesi İçin Kapı Kapı Seferberlik: Muhtar Adayı Albayrak Her Kapıyı Çalıyor!

Her kapıya vurdu, her soruna kulak verdi. Muhtar adayı Zafer Albayrak gönülleri fethetmek için Kevenli'yi kapı kapı geziyor.

Van Haberleri 8.03.2024 02:51:00 0
Kevenli Mahallesi İçin Kapı Kapı Seferberlik: Muhtar Adayı Albayrak Her Kapıyı Çalıyor!
Tarih: 08.03.2024 02:51 Güncelleme: 19.03.2024 12:08

Muhtar Adayı Albayrak, tüm Kevenli sakinlerinin kapısını çaldı.

İpekyolu ilçesine bağlı Kevenli Mahallesi'nde muhtar adayı olan Zafer Albayrak, seçim çalışmalarını hız kesmeden sürdürmeye devam ediyor. Van'ın can alıcı noktalardan birinde yarışan Albayrak, mahallesinde her bir kapıyı tek tek ziyaret ediyor, vatandaşlarla yüz yüze görüşmeler yapıyor ve onların hayatına dokunan sorunlarla ilgileniyor.

SAMİMİ VE İÇTEN BİR YAKLAŞIM

Günlerdir süren seçim maratonunda Albayrak, yorulmak nedir bilmeden mahalleye adımını atar atmaz herkesle bireysel olarak iletişim kurarak, mahallelinin derdine derman olma peşinde koşuyor. Bulduğu her fırsatta mahalle sakinleri ile çay içip, sohbet ederek onların talep ve önerilerini dinliyor. Gerek evlerde gerek sokaklarda verdiği samimi sohbetlerle, Kevenli'nin ruhunu anlamaya yönelik ciddi bir çaba gösteriyor.

SEÇİMDEN ÖNCE DE SONRA DA HALKIN YANINDA

Zafer Albayrak, seçim vaatlerini sadece şu andaki kampanya dönemine sıkıştırmamakta, seçimlerin ötesine geçen bir vizyon çizmekte. Kevenli sakinlerine seçim sonrası da destek ve katkı sunma sözü veren Albayrak, onların yaşam kalitesini artırmak için elinden gelen çabayı göstermeyi amaçlıyor. Samimi duruşu ve somut projeleriyle dikkat çeken muhtar adayı, mahalle halkından büyük bir destek ve teveccüh görüyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °