Kaymakamdan Mahalle Turu: Hemşehrilerle Buluşma Vakti!

Muradiye Kaymakamı Melih Aydoğan mahalleleri ziyaret ederek vatandaşların yapılan çalışmalarla ilgili olarak nabzını tutuyor.

Van Haberleri 23.03.2024 23:54:00 0
Kaymakamdan Mahalle Turu: Hemşehrilerle Buluşma Vakti!
Tarih: 23.03.2024 23:54 Güncelleme: 25.03.2024 11:09

Van'ın Muradiye Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Melih Aydoğan, vatandaşlarla bir araya gelerek sorun ve taleplerini dinlemeye devam ediyor. İlçenin çeşitli mahallelerine düzenlediği ziyaretlerle yerel halkın nabzını tutan Kaymakam Aydoğan, bu buluşmalarla vatandaşların sesine kulak veriyor.

MAHALLELERDE SICAK SOHBETLER

Muradiye ilçesindeki mahallelerine düzenli ziyaretler yaparak, esnaf ve mahalle sakinleriyle sıcak sohbet ortamları oluşturan Kaymakam Aydoğan, her kesimin fikrini almayı ihmal etmiyor. Dürükaş, Karahan, Alkasnak ve Keçikıran Mahalleleri'ni saran sıcak atmosferde, vatandaşların görüş ve önerilerine açık olduğunu belirterek, onların taleplerini not alıyor ve hizmetleri yerinde incelemekten çekinmiyor.

HİZMET YOLCULUĞUNDA GÖNÜL BAĞININ ÖNEMİ

Ayrıca, Melih Aydoğan, ilçede gezdiği her karış toprakta vatandaşların öneri ve taleplerine dikkat kesiliyor ve hizmetleri bizzat yerinde denetliyor. Kendisini sıcak bir şekilde karşılayan esnaf ve vatandaşlara şükranlarını sunarken, yaptıkları ve yapacakları projeler hakkında vatandaşlarla bilgi paylaşımında bulunuyor. Gönül bağlarının kuvvetli olmasının önemine vurgu yaparak, yolculuklarının daha da güzelleştiğini ifade eden Kaymakam Aydoğan, bu şekilde ilçenin her alanında hizmetlerin daha etkili bir biçimde ilerleyeceğinin altını çiziyor.

Kaymakam Aydoğan tarafından yürütülen bu ziyaretler, hem yerel yönetimlerin vatandaş odaklı çalıştığını göstermekte hem de toplumla iç içe olmanın önemine dikkat çekmektedir.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 16.5 ° / 9.2 °
Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °