Kaymakam Çelik, Başkale'deki Sağlık Hizmetlerini İnceledi

Van'ın Başkale ilçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, bölgedeki sağlık hizmetlerini incelemek üzere Merkez 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret etti.

Van Haberleri 23.03.2024 00:05:00 0
Kaymakam Çelik, Başkale
Tarih: 23.03.2024 00:05 Güncelleme: 25.03.2024 10:32

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'ın Başkale ilçesinde, Kaymakam ve Belediye Başkan Vekili Mustafa Çelik, bölgedeki sağlık hizmetlerini incelemek üzere Merkez 2 Nolu Aile Sağlık Merkezi'ni ziyaret etti. Ziyarete İlçe Sağlık Müdürü Dr. Adem Alageyik de eşlik etti.

MERKEZDEKİ SAĞLIK ÇALIŞANLARIYLA GÖRÜŞME

sağlık kurumunun faaliyetleri ve çalışma şartları hakkında bilgi edinen yetkililer, merkezde görev yapan doktor ve hemşirelerle görüşerek, onların odalarını dolaştı ve sağlık çalışanlarından bilgi aldı.

TEDAVİ İÇİN BAŞVURAN VATANDAŞLARLA SOHBET 

Kaymakam Çelik ve İlçe Sağlık Müdürü Alageyik, tedavi için sağlık merkezine başvuran vatandaşlarla da sohbet etti ve onlara geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Ziyaret, ilçede sunulan sağlık hizmetlerinin etkinliğini ve vatandaş memnuniyetini artırmaya yönelik bir değerlendirme fırsatı olarak değerlendirildi. Aynı zamanda, ilçede sağlık hizmetlerinin durumu ve olası iyileştirme ihtiyaçları hakkında fikir alışverişinde bulunmak için de bir platform sağladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °