İrfan Gülaçar,'Saray ilçemiz hak ettiği yere gelecek'

2017 yılında geniş katılımla Van'da düzenlenen Van Ekonomi Zirvesi'nin mimarı AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, seçilmesi halinde birçok projeyi hayata geçireceğini söyledi.

Van Haberleri 21.12.2023 17:07:00 0
İrfan Gülaçar,
Tarih: 21.12.2023 17:07 Güncelleme: 21.12.2023 17:38

2017 yılında geniş katılımla Van'da düzenlenen Van Ekonomi Zirvesi'nin mimarı AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, aday gösterilip seçilmesi halinde altyapıdan ulaşıma, tarımdan hayvancılığa birçok projeyi hayata geçirerek Saray'ı hak ettiği yere getireceğini söyledi. Gülaçar ayrıca İranlı turistlerin Saray ilçesinde uzun süre vakit geçirerek il ve ilçe ekonomisine katkı sunmak için AVM, sosyal dinlenme alanları, konaklama ve yeşil alan çalışmalarına ağırlık vereceğini belirtti.

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak yerel seçimlerde AK Parti’den Saray Belediye Başkan Aday Adayı olan İrfan Gülaçar, ülkemizin İran’a açılan sınır kapısı Saray’ın kalkınması, büyümesi ve gelişimi için çalışacağını belirterek, “Ülkemizin serhat boyu, İran’a açılan kapısı Saray’ın sorunlarını çözmek için AK Parti’den aday adayı oldum. Amacım Saray ilçesini hak ettiği yere getirmektir. Ülkemizin ve ilimizin gözbebeği Saray için altyapıdan ulaşıma, tarımdan hayvancılığa, modern dinlenme alanlarından AVM’lere kadar birçok projeyi hayata geçirmek için gece gündüz çalışacağım” dedi.

“SARAY’IN SORUNLARINI ÇÖZMEK İÇİN ÇALIŞACAĞIM”

Aday gösterilip seçimleri kazanması halinde sorunları çözmek için çalışacağını belirten Gülaçar, “31 Mart seçimlerinde kazanmamız halinde gönül belediyeciliği anlayışıyla hareket edeceğiz. Nadide sınır ilçemiz Saray’ın tüm sorunlarıyla yakından ilgilenip vatandaşlarımızın gönüllerine dokunacağız. Saray bizim dönemimizde sosyal belediyecilikle tanışacak. Halkımızın susamış olduğu hizmetler bizim zamanımızda hayata geçirilecek. Saray ilçesini ülkemizin gündemine taşıyarak projelerimizi halkımızın hizmetine sunacağız. Maalesef yıllardır halkımız birçok hizmetten yoksun bırakıldı. Biz göreve gelir gelmez tespit ettiğimiz sorunları, oluşturacağımız güçlü kadrolarımızla ortadan kaldıracağız. Saray’da güzel hizmetlerimiz olacak. İranlı turistlerin ilk durak yeri ve son çıkış güzergahı Saray’da hoşça vakit geçirebilmeleri için, esnafımıza can suyu olması için dinlenme alanları, sosyal aktivitelerde bulunmaları için alışveriş merkezi, yeşil alanlar oluşturacağız. Çalışmalarımızı ve projelerimizi ortak akılla hayata geçireceğiz. Van YYÜ Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli ile yaptığım görüşme sonucunda Saray için meslek yüksekokulu, öğrenci yurdu ve sosyal tesis sözü aldım. Bizim dönemimizde kapımız oy veren, vermeyen herkese açık olacak. İnşallah imkan verilmesi halinde Saray’ı şaha kaldıracağız” diye konuştu.


Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °
Perşembe 16.5 ° / 9.2 °