İrfan Gülaçar'dan Vanlılara Çağrı: Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Mitingine Coşkuyla Katılın

İrfan Gülaçar Cumhurbaşkanı Erdoğan Van Mitingine katılım için Saray İlçesine çağrı yaptı.

Van Haberleri 14.03.2024 00:43:50 0
İrfan Gülaçar
Tarih: 14.03.2024 00:43

İrfan Gülaçar'dan Vanlılara Cumhurbaşkanı Mitingine Katılım Daveti

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, Van'da 15 Mart Cuma günü gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın mitingine katılma çağrısı yaptı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesinde beşyol meydanında Van halkıyla bir araya gelecek. Gülaçar, seçim hazırlıkları sürdüren AK Parti teşkilatının sahada aktif olduğunu ve özellikle Kadın Kolları'nın gönül kapılarını ziyaret ettiğini vurguladı.

SAHADA ÖZVERİYLE ÇALIŞAN AK PARTİ TEŞKİLATI 

Gülaçar'ın ifadelerine göre AK Parti Teşkilatı, havadurumu dururken bile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Kadın Kolları Başkanı Havva Duran liderliğindeki kadın yöneticiler, her kapıyı çalarak ve her gönülle temas kurarak vatandaşlarla sürekli iletişim halinde. Gülaçar, Kadın Kolları'nın ve tüm ilçe teşkilatlarının "Kadın siyasetin öznesidir" ilkesi doğrultusunda çalıştıklarına ve Van halkının geleceğini şekillendireceklerine olan inancını dile getirdi.

VAN HALKI CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN'I KARŞILAMAYA DAVET EDİLDİ

15 Mart'ta gerçekleşecek olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Van ziyaretine tüm halkın davet edildiğini belirten Gülaçar, halkın Cumhurbaşkanını büyük bir coşkuyla karşılamasını istedi. Erdoğan'ın ziyareti beklenen mesajları vereceği ve Vanlıların bu önemli buluşmayı kaçırmaması gerektiği vurgulandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °