İrfan Gülaçar, Van ve Saraylılar başkanını karşılamaya hazır

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, Saraylıların Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas'ı karşılamaya hazır olduğunu söyledi.

Van Haberleri 26.01.2024 00:16:00 0
İrfan Gülaçar, Van ve Saraylılar başkanını karşılamaya hazır
Tarih: 26.01.2024 00:16 Güncelleme: 26.01.2024 01:28

Cumartesi günü gelecek olan Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas'ın karşılanması ile ilgili bir açıklama yapan AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, karşılamak için Saray ilçesindeki halkın hazır olduğunu belirtti. 

Gülaçar yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; 

"18 Ocak 2024 tarihinde, Başkent Ankara’da Cumhurbaşkanımız ve AK Parti Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan 48 ilin belediye başkanı arasında yer alan, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdulahat Arvas’ın, hafta sonu ilimize gelmesi, kentte ve parti teşkilatımızda heyecana sebep oldu.

Saray’a hizmet amacıyla çıktığımız bu kutlu yolda, Büyükşehir Belediye Başkan Adayımızı karşılamak ve AK Partiye yakışır bir miting gerçekleştirmek üzere İl Başkanımız Sayın Emre Güray başkanlığındaki teşkilât mensubu arkadaşlarımız adeta seferberlik ilân etmiş durumdalar.

Bizde bu heyecana ortak olma adına, gerek çalışma arkadaşlarımız ve Saray İlçe teşkilatımız, gerekse Saraylı hemşerilerimiz olarak ..../01/2024 tarihinde Van Ferit Hava Limanında, Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Abdulahat Arvas’ı karşılamak için tüm hazırlıklarımızı tamamlamış bulunmaktayız.

AK Parti Başkan adayımızın, muhtemel aday adayları ile o gün bir toplantı gerçekleştireceğini tahmin ediyoruz. Günlerdir sahadayız ve Saray için yapmış olduğumuz hazırlık ve projeleri içeren çalışma dosyamızı kendisine arz etmek için sabırsızlanıyoruz…

Seçime sayılı günler kala Saray’a yakışır bir aday belirleme çalışmalarında sona gelindiğini bilerek; attığımız adımlar ve akıttığımız terler, karşılığını bulduğunda daha güçlü bir çalışma içerisine girerek, hem Van hem de Saray’ın başarısı için yeniden “Vira Bismillah” diyerek propaganda dönemine girmiş olacağız.

27/01/2024 tarihinde, tüm Vanlı ve Saraylı hemşerilerimizi, partimize yakışan bir karşılama töreni için Van Ferit Hava Limanına bekliyoruz…"

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °
Perşembe 16.5 ° / 9.2 °