İrfan Gülaçar, 'Saraylara layık bir Saray için' adayım

Saraylara layık bir Saray için AK Parti'den Belediye Başkan Aday Adayı olduğunu belirten İrfan Gülaçar, "Saray ve Saraylı ile kurulan gönül köprümüzden Saray’a ”nimet” bazında hizmetler gelecek…" dedi.

Politika Haberleri 25.12.2023 14:16:00 0
İrfan Gülaçar,
Tarih: 25.12.2023 14:16 Güncelleme: 25.12.2023 14:20

Aday gösterilmesi ve seçilmesi halinde Van'ın Saray ilçesi için yapacağı çalışmalara değinen AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, hedeflerini anlatırkan şu ifadeleri kullandı; 

"Saray ve Saraylı ile kurulan gönül köprümüzden Saray’a ”nimet” bazında hizmetler gelecek…

Evvelinde Saray’ın, yıllardır kronikleşen sorunlarının röntgenin çekilmesi, hızlı ve kalıcı çözümler üretilmesi gerekir.

Biz, bunun için varız ve bu hayâli gerçekleştirmek için yola çıktık.

Bizim, her şeyden önce bölgeni coğrafik yapısı ile insanı arasında benzerlik gösteren sorunlarına iri gözle bakmamız icap eder.

İlk adım da yarınlarımız, geleceğimiz olan gençlerimize yönelik atılacak.

Saray’daki gençlerin öğrenmeye ve kendilerini geliştirmeye meyilli olduklarını gözlemledik. 

Gençlerimiz farkındalık istiyor, fark edilmek, en önemlisi kendilerine güvenilmesini ve sorumluluk verilmesini istiyor.

Biz, bunun için geliyoruz: kendi potansiyelini keşfedecekleri atmosferleri hazırlamak için.

Eğitim ve kişisel gelişim için Saray’ın dışına gerek kalmadan, onlara kodlamadan yazılıma, yabancı dilden matematiğe, Batı’da var olan imkânların aynısını hatta daha iyisini sunmak için heyecanlanıyoruz.

Saray’ın bir evladı olarak ilçemizi tanıyor ve senelerdir takip ediyoruz. Bu şirin ilçeyi hak ettiği eserler ile buluşturmak için her fert, her kurum, her belde ve mahalle ile birlikte yol alacağız.

İlçe ekonomisinin dizayn edilmesi için ticaretin geliştirilmesi, tarım ve hayvancılığın var olandan daha ileri boyutlarda desteklenmesi, ilçeyi bir turizm cenneti haline getirmeyi arzuluyoruz. Bunu gerçekleştirecek güce, inanca ve birikime en nemlisi ekibe sahibiz

Beraber yöneteceğiz, koltuğa oturma vaktimiz olmadan; geceli gündüzlü, tüm dinamiklerle, akil insanlarla, köy ve mahalle muhtarlarıyla, il-ilçe encümeni arkadaşlarımızla birlikte karar alıp vermede ısrarcı olacağız. 

Tüm hizmetlerimiz ve projelerimiz “insan odaklı” olacak. 

Değişen çağa ayak uydurma noktasında, her zaman hazırlık yapan bir kurumu inşa etmenin hayâlini kuruyoruz. Bunu da sizlerle birlikte gerçekleştireceğiz.

Beş yıl hem uzun hem kısa bir süre… Çalışarak o süreyi kısaltacak, azim ve heyecanla da o yolculuğu uzatacağız. Ama eninde ve sonunda başaracağız. Tek başımıza değil, hep birlikte…

Çünkü biz, birlikte güzeliz…

Baştaki sözümüzü yineleyerek tamamlayalım: “Saraylara layık bir Saray için varız”

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °
Perşembe 17.2 ° / 9.7 °