İrfan Gülaçar, 'Daha müreffeh bir insanlık için Kalıcı barışa olan inancımızı yineliyoruz'

DAHA MÜREFFEH BİR İNSANLIK İÇİN

Politika Haberleri 31.12.2023 02:28:00 0
İrfan Gülaçar,
Tarih: 31.12.2023 02:28 Güncelleme: 31.12.2023 02:50

AK Parti Saray Belediye Başkan Aday Adayı İrfan Gülaçar, yeni yıl nedeniyle bir mesaj yayınladı.
 

Gülaçar yayımladığı yeni yıl mesajında şu ifadelere yer verdi;

“Geride bıraktığımız 2023 yılı, ülkemiz ve yakın coğrafyamız açısından oldukça zorlu geçti. 6 Şubat tarihinde meydana gelen ve 11 ilimizi etkileyen “Asrın Felâketi” olarak nitelendirdiğimiz Kahramanmaraş, Hatay ve Malatya depremlerinde 50 bini aşkın insanımızı yitirdik. On binlerce vatandaşımız yaralandı, geri kalanlar ise yaşadıkları şehirlerden ayrılmak zorunda kaldı.

Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın direktifleriyle, depremin izlerini silmek için canla başla çalışan hükümetimiz, bir yıl dolmadan kalıcı konut ve işyerlerini hak sahiplerine teslim etmesi en büyük tesellimiz oldu. Mayıs ayında gerçekleşen Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekilliği Seçimlerinden sonra 2024 yılı Mart ayında yapılacak Yerel Seçimlere hazırlanan ülkemiz, aynı zamanda Cumhuriyetimizin 100’üncü yılını coşkuyla kutladı.

Koronavirüs’ten sonra yörüngeden ayrılan küresel enflasyon, ülke insanımız derinden etkiledi. Ama en çok etkileyen hiç şüphesiz, 6 Ekim’den beri devam eden İsrail saldırıları ile 22 bin Gazzeli’nin ölümü, yurtsuz kalışı oldu. Şu bir gerçek ki, Rusya-Ukrayna arasındaki savaşa ne kadar karşı geldiysek, İsrail’in sivil masum halka yönelik soykırımı andıran saldırılarını durdurmasını da o kadar çok istiyoruz.

Biz, insanlığı daha müreffeh bir hayat sunmak için göreve talip olurken, yakın uzak coğrafyalarda çocukların, kadınların, sivillerin hatta hayvanların ölmesini, çevrenin yok olmasını da aynı oranda istemiyoruz. 2024 yılına girdiğimiz bu günlerde, kalıcı barışa olan inancımızı yineliyor, insanlığın huzur ve bereketle buluştuğu bir yıla ulaşma arzusuyla Saraylı hemşerilerimizi, AK Parti kadroları ile kahrımızı çeken güzide basın mensubu arkadaşlarımızı sevgi ve saygıyla kucaklıyorum.”


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °