İran Heyetinden Vali Balcı'ya ziyaret

Van'da düzenlenen 'Sınır İlleri Ekonomik İşbirliği Toplantısı'na katılmak üzere gelen İran heyeti, Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı'yı makamında ziyaret etti.

Van Haberleri 26.09.2023 11:54:00 0
İran Heyetinden Vali Balcı
Tarih: 26.09.2023 11:55

İran İslam Cumhuriyeti Batı Azerbaycan Genel Valisi Mohammad Sadegh Motemadıen, İran İslam Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Mohammad Hassan Habibullahzadeh ve beraberindeki heyet ve Hakkari Valisi ve Belediye Başkan V. Ali Çelik,  Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı’yı makamında ziyaret etti.

VAN’DA 57. ALT GÜVENLİK TOPLANTISI YAPILDI

Gerçekleşen ziyaretin ardından Van ile İran’ın Hoy kenti arasında alt güvenlik komite toplantısının 57’ncisi Van’da yapıldı.  

Toplantıda Van heyetine Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan V. Dr. Ozan Balcı, İran heyetine Hoy Valisi Zabihollah Kazemi başkanlık etti. Toplantının açılışında konuşan Vali Ozan Balcı, İran İslam Cumhuriyeti heyetini Van’da ağırlamaktan duyduğu mutluluğu belirterek, toplantıda sınır güvenliği, terörizm ile mücadele, kaçakçılık gibi konuların görüşüldüğünü söyledi. Toplantı protokol imzalanmasıyla son buldu.

 


 

Haber Kaynak : Vansesi Gazetesi


Anahtar Kelimeler: Heyetinden Balcı' ziyaret
Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °