İpekyolu'nda Umut Var: Belediyeden Ailelere Yardım Seferberliği

İpekyolu Belediyesi ihtiyaç sahiplerine yardım eli uzatmaya devam ediyor.

Van Haberleri 27.03.2024 01:23:00 0
İpekyolu
Tarih: 27.03.2024 01:23 Güncelleme: 28.03.2024 11:45

İpekyolu Belediyesi Kıratlı'da ihtiyaç sahiplerine umut oldu.

İpekyolu Belediyesi, Van iline bağlı Kıratlı Mahallesinde yaşayan ihtiyaç sahibi vatandaşlara destek amacıyla gıda kolisi, bebek bakım malzemeleri ve temel ihtiyaç çantası ulaştırdı.

SOSYAL YARDIM PROJELERİYLE DİKKAT ÇEKİYOR

Kıratlı Mahallesi'nde bulunan aileleri ziyaret ederek durumlarına yönelik bir dizi yardım malzemesi dağıtan Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ekipleri, ailelerin yüzünü güldürdü. Gıda paketleri, çocukların bakımı için gereken malzemeler ve diğer temel ihtiyaçların yer aldığı çantalar, mahalle sakinleri tarafından memnuniyetle karşılandı.

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI: “HALKIMIZIN YANINDAYIZ”

İpekyolu Belediyesi'nden yapılan resmi açıklamada, Kıratlı Mahallesi'nde gerçekleşen sosyal yardım çalışmaları detaylandırıldı. Belediyenin ihtiyaç sahiplerine yönelik somut adımlar atan projelerinin, toplumsal dayanışmayı güçlendirmeyi hedeflediği vurgulandı.

MAHALLE HALKINDAN TEŞEKKÜR MESAJLARI

Yardım çalışmaları kapsamında gıda kolisi ve diğer ihtiyaç malzemelerini alan aileler, İpekyolu Belediyesi'ne duyarlılığı için minnettarlıklarını ifade etti. Belediyenin bu tarz sosyal sorumluluk faaliyetleri, toplumun yardımlaşma ve dayanışmasına katkıda bulunuyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °