İpekyolu Belediyesi'nde Yeni Dönemin İlk Zili Çaldı: Taze Meclis Göreve Başladı!

İpekyolu Belediyesi'nde yeni dönemin ilk meclis toplantısı gerçekleşti.

Van Haberleri 16.04.2024 12:28:00 0
İpekyolu Belediyesi
Tarih: 16.04.2024 12:28 Güncelleme: 16.04.2024 12:37

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yeni dömen için seçilen İpekyolu Belediye Meclisi ilk toplantısını yaparak kurulların seçimini tamamladı. 

İLK MECLİS TOPLANTISINA YOĞUN KATILIM

İpekyolu Belediyesi, 31 Mart yerel seçimlerinin ardından yeni dönemin ilk meclis toplantısını gerçekleştirdi. Toplantıya İpekyolu Belediye Başkanı ve yeni seçilen tüm belediye meclis üyeleri katılım gösterdi. İlk toplantının yoğun bir ilgi ve katılım ile gerçekleştiği gözlemlendi. 

MECLİS KURULLARININ SEÇİMİ YAPILDI

Gündemin ilk maddesi olarak meclis başkanlık divanı ve daimi encümen seçimlerinin gerçekleştirildiği toplantıda, yeni dönemin yapılanmasına ilişkin önemli kararlar alındı. Seçimlerde belirlenen isimler göreve başlarken, meclisin işleyişi için gerekli düzenlemelerin de yapıldığı belirtildi. 

YENİ DÖNEM PROJELERİ İÇİN ÖN HAZIRLIK AÇIKLAMASI

Belediye tarafından yapılan açıklamada, belirlenen gündem maddelerinin ileriki günlerde ayrıntılı bir şekilde görüşülüp, değerlendirilmeye devam edeceği ifade edildi. Toplantının, İpekyolu Belediyesi için yeni bir başlangıcı temsil ettiği ve önümüzdeki dönemde gerçekleştirilecek projeler için ön hazırlıkların başladığı aktarıldı. Seçimlerin ardından ilk meclis toplantısının uyum içinde ve verimli geçtiğine dair beklentilerin altı çizildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 19 ° / 11.3 °
Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °