HÜDA PAR Genel Başkanı’ndan Van’da misyonerlik uyarısı!

Gündemdekiler programına katılan HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu, “Gençlerimize yönelik türlü türlü tuzaklar kuruluyor” diyerek önemli açıklamalarda bulundu.

Van Haberleri 16.08.2022 16:14:00 0
HÜDA PAR Genel Başkanı’ndan Van’da misyonerlik uyarısı!
Tarih: 16.08.2022 16:19

VANGÖLÜ TV ÖZEL
Vangölü TV’de yayınlanan Gazeteci Ziya Türk’ün hazırlayıp sunduğu Gündemdekiler Programının bu haftaki konuğu HÜDA PAR Genel Başkanı Zekeriya Yapıcıoğlu oldu.  Yapıcıoğlu, ülkemizde özellikle misyonerlik faaliyetlerinin yaygınlaştığını belirterek şu açıklamalarda bulundu: 

YAPICIOĞLU , “GENÇLERİMİZDEN DİN DEĞİŞTİRENLER VAR” 
Gençlerimize yönelik türlü türlü tuzaklar kuruluyor. Şimdiki gençlerimizden din değiştirenler var. Evet, Uzak Doğu’dan misyonerler geliyor.  Amerika’nın dolarlarını ceplerine koyarak uluslararası bazı vakıflar tarafından fonlanarak ülkemizde misyonerlik faaliyetlerini yürütüyorlar. Gençlerimizi Hristiyan yapmaya çalışıyor, bu da bizim için büyük bir tehlikedir. Elbette bir kişi kendi rızasıyla kendi dinini seçer. Dinde zorlama olmaz, eğer Müslüman halkın evladını onlardan koparıp Hristiyanlaştırırsanız ya da buna göz yumarsanız, siz o millete çok büyük bir kötülük yapmış olursunuz.

YAPICIOĞLU,“BİZİM EVLATLARIMIZI KAZANMAYA ÇALIŞIYORLAR” 
İlahi bir ikazda var önümüzde, siz onların dinine tabii olmadıkça onların milletine tabii olmadıkça onlar asla sizden razı olmayacaklar, bizden razı olmayacaklar bizim evlatlarımızı kazanmaya çalışıyorlar. 

YAPICIOĞLU “KENDİLERİ ÇOĞALAMADIĞI İÇİN BAŞKA YERLERDEN GENÇ DEVŞİRMEYE ÇALIŞIYORLAR”
Kendileri çoğalamadığı için, nüfuslarını arttıramadıkları için başka yerlerden genç devşirmeye çalışıyorlar. Alıp belki kendi memleketlerine götürüp kendileri için çalıştıracaklar bu tehlike konusunda ben gençlerimizi ikaz etmek istiyorum. Daha önce Allah tarafından gönderilmiş olan Hristiyanlık, papazları veya onların diğer ruhban sınıfının eliyle hatta Roma İmparatorluğunun şiddetle başa çıktığı Hristiyanlığı Aziz Pavlus’ un eliyle belki ehlîleştirmek suretiyle rayından çıkardı.

YAPICIOĞLU, “DÜŞÜNÜN, HEM DÜNYANIZI HEM DE AHİRETİNİZİ YAKMAYIN” 
O artık beşeri bir dindir ilahi bir din değildir. Çünkü tahrip edilmiştir son ve mükemmel olan bir dini terk edip oraya gitmeyin. Onların size vaat ettiği menfaatleri kabul etmeyin. Vaatleri, tıpkı oltanın ucuna takılan bir solucana benziyor.  Sizden çok daha büyük bir menfaat beklemeseler, size o küçük menfaatleri vermeyeceklerdir. Bunun üzerine iyice düşünün hem dünyanızı hem de ahiretinizi yakmayın.

Kaynak: Vangölü TV 
 


Cuma 16.5 ° / 8.9 °
Cumartesi 16.6 ° / 8.9 °
Pazar 15.2 ° / 8.2 °