Gürpınar'da Tanış Rüzgarı Devam Ediyor

Gürpınarlıların desteği ile yeniden Gürpınar'a başkan adayı olan Hayrullah Tanış'ın hedefi yüzde 60 oy oranı ile yeniden seçilmek.

Van Haberleri 30.03.2024 20:57:00 0
Gürpınar
Tarih: 30.03.2024 20:57 Güncelleme: 01.04.2024 14:30

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

2019 yılında yüzde 54 oy oranı ile Gürpınar Belediye Başkanı seçilen Hayrullah Tanış, AK Parti tarafından 31 Mart 2024 Mahalli İdareler Seçimlerinde yeniden Gürpınar Belediye Başkan Adayı olarak gösterildi.

BAŞARILI BİR YÖNETİM, SEVİLEN BİR BAŞKAN

Tanış'ın başkanlık döneminde gerçekleştirdiği çalışmalar, Gürpınar'ı kasaba görünümünden çıkararak ilçe kimliğine kavuşturdu. Doğalgaz, konut, iş yeri ve prestij cadde yatırımları ile dikkat çeken başkan, her yaştan insanın sorunlarıyla yakından ilgilenip çözüm sunarak, parti ayrımı yapmaksızın herkese eşit mesafede durdu. Bu tutumuyla Hayrullah Tanış, Gürpınarlıların gönlünde taht kurmayı başardı.

 

HEDEF BÜYÜTTÜ: YÜZDE 60 OY ORANI

Adaylığının açıklandığı günden bu yana seçim çalışmalarını aralıksız sürdüren Tanış, bu kez yüzde 60 oy oranı ile seçilmeyi hedef olarak belirledi. Tanış ve ekibi, belirlenen hedef doğrultusunda çalışmalarını yoğunlaştırdı.

 

SEÇİM BÜROSUNDA VATANDAŞ BULUŞMALARI

Propaganda döneminin sona ermesiyle birlikte seçim bürosunda misafirlerini ağırlayan Başkan Tanış, sosyal medya üzerinden yaptığı paylaşımda, "Seçim Büromuzda vatandaşlarımızla birlikteyiz. Hemşehrilerimizden aldığımız dua ve destekle yeniden eser ve hizmet belediyeciliği için hazır ve kararlıyız" ifadelerine yer verdi. 

Vatandaşların desteğiyle yeni dönemde de Gürpınar'ın gelişimine katkı sunmayı amaçlayan Tanış, tekrar seçilmesi halinde projelerine hız kesmeden devam edecek.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 11.8 ° / 4.2 °
Çarşamba 10.1 ° / 3.3 °
Perşembe 13.9 ° / 5.3 °