Gürpınar Belediyesi 5. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2023 Şampiyonu belli oldu

Gürpınar Belediyesi tarafından her yıl mahalleler arası düzenlenen ve ilçedeki gençler tarafından büyük ilgi çeken geleneksel futbol turnuvasına bu yıl 28 takım katıldı.

Van Haberleri 13.10.2023 10:36:00 0
Gürpınar Belediyesi 5. Mahalleler Arası Futbol Turnuvası 2023 Şampiyonu belli oldu
Tarih: 13.10.2023 10:37

Zorlu maçların ardından turnuva, finalde karşı karşıya gelen Değirmendüzü Spor ile Kıril Spor arasında oynanan karşılaşmayla son buldu.

Penaltılarda Kırilspor’u 5 - 4 yenen Değirmendüzü Spor, 2023 futbol turnuvasının şampiyonu oldu.

Turnuvanın üçüncü takımı Yukarıkaymaz Spor olurken dördüncü ise Koyunyatağı Spor oldu.

Taraftarların yoğun ilgi gösterdiği final maçının ardından ödül töreni düzenlendi.

Şampiyonluk kupasını İlçe Kaymakamı Yasin Erdem ve Belediye Başkanı Hayrullah Tanış’ın elinden alan Değirmendüzü Spor futbolcuları zaferi doyasıya kutladı.

Final maçının ardından açıklamalarda bulunan Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, bu tür sportif organizasyonları gençlerle buluşturmanın memnuniyetini yaşadıklarını belirtti.

Turnuvaya katılan ve centilmence oynayan tüm sporculara teşekkür eden Başkan Tanış, “Geleneksel hale getirdiğimiz futbol turnuvasında heyecanı her geçen yıl artıyor. Bu yılki turnuvamızda 560 genç kardeşimiz ter döktü. Turnuvamız ile ilçemizde sosyal ve sportif aktiviteleri canlandırarak, vatandaşlarımız arası dayanışmayı ve dostluğu pekiştiriyoruz. Başta şampiyon olan Değirmendüzü Spor olmak üzere turnuvamıza katılan tüm takımları tebrik ederim.”

Final maçını Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, İlçe Jandarma Komutanı Burak Öner, İlçe Emniyet Amiri Ömer Yaylacı, Van Hakemler Kurulu Temsilcisi Zafer Korkmaz ve Belediye Meclis Üyeleri de izledi.


 

Haber Kaynak : Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °