Gürpınar, Hayrullah Tanış'ı Tekrar Seçecek: 4 Bin Oy Farkı Hedefleniyor

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'tan Seçim Öncesi İddialı Konuşma, "4 bin oy farkı ile yeniden seçilmeyi hedefliyoruz"

Van Haberleri 10.03.2024 22:16:20 0
Gürpınar, Hayrullah Tanış
Tarih: 10.03.2024 22:16

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Halka hitap eden Gürpınar Belediye Başkanı ve Başkan Adayı Hayrullah Tanış, yaklaşan yerel seçimler öncesinde coşkulu bir konuşma yaparak, seçim zaferine emin olduklarını ve halka hizmet etmeye devam edeceklerini ifade etti. 

"31 Mart akşamı burada yine kazandığımız zaferi birlikte kutlayacağız." diyen Tanış, halkın desteğiyle göreve geldiklerini belirterek, verilen sözleri tuttuklarını ve Gürpınar'ın çehresini değiştirdiklerini söyledi.

YENİ HİZMETLER VE PROJELER SÖZ KONUSU

Hayrullah Tanış, Gürpınar'a yapılan hizmetler ve projelerden bahsederek, konutlardan prestij caddelerine, parke taşlarından, yeni iş makinelerinin alımına kadar birçok alanda hizmet verdiklerini vurguladı. İstihdama büyük önem verdiklerini ve Gürpınar'da kurulan fabrikalarda yüzlerce kişiye iş imkanı sağladıklarını belirtti.

ELEŞTİRİLERE CEVAP VE YATIRIMLAR

Bazı eleştirilere yanıt veren Tanış, hizmetleri ve yatırımlarıyla bu eleştirileri boşa çıkaracaklarını söyledi. Ayrıca doğal gaz konusunda da Gürpınar'a önemli adımlar attıklarını ve birçok bölgeye doğal gazın ulaştırılacağını müjdeledi.

BÜYÜKŞEHİR İLE BİRLİKTE SEÇİM KAZANMANIN ÖNEMİ

Gürpınar Belediye Başkanı Tanış, yerel seçimlerde başarı kazanmanın önemine değinerek, Gürpınar halkından tam destek istedi. Büyükşehir Belediyesini de kazanmaları durumunda, hizmetlerin daha hızlı ve koordineli bir şekilde yürütüleceğini ifade etti.

ZAFER İNANCI VE HALKIN DESTEĞİ

Tanış, önceki seçimlere göre daha büyük bir oy farkı hedeflediklerini dile getirdi ve Gürpınar halkının yabancılara değil, kendilerini tanıyan, sorunlarını bilen yöneticilere oy vereceğine olan inancını belirtti. 

Hedefin 4 bin oy farkla zafer olduğunu açıklayan Tanış "Önce dua edeceğiz, sonra duamızın peşinde koşacağız," diyerek sözlerini noktaladı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °