Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a Öğrencilere Verdiği Destek İçin Plaket

Öğrencilere sınav ücreti desteği veren Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış'a İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu plaket verdi.

Van Haberleri 15.03.2024 02:02:46 0
Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış
Tarih: 15.03.2024 02:02

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, milli şair Mehmet Akif Ersoy'u anma etkinliklerine katıldı. İstiklal Marşı'nın kabulünün 103. yıl dönümü dolayısıyla düzenlenen etkinliklerde, İstiklal Marşı'nın tarihi önemi, milli mücadelemizdeki rolü ve şairin vatanseverliği üzerine konuşmalar yapıldı. 

Başkan Tanış, etkinlik sırasında İlçe Milli Eğitim Müdürü Yüksel Zorlu'dan öğrencilere verilen sınav ücreti desteği nedeniyle bir plaket aldı. 

BAŞKAN HAYRULLAH TANIŞ'TAN GENÇLERE DESTEK

Tanış, konuşmasında eğitime olan desteğin devam edeceğini ve başarılı öğrencilere burs ve desteklerin süreceğini açıkladı. Ayrıca, başkan genç bir Karate şampiyonuna altın hediye ederek, belediyenin genç yetenekleri destekleme politikasını sergiledi. 

Gürpınar Belediyesi'nin eğitim ve gençlik yatırımları, bölgenin sosyal ve kültürel gelişimine katkı sağlamanın yanı sıra, genç nesillerin desteklenmesine de önemli bir rol oynamaktadır.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °