Genel Müdür Otrar'dan Van'da çeşitli inceleme ve ziyaretler

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ve İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı Dr. Kader Arkan Sezgin Van'da çeşitli ziyaretler yaparak incelemelerde bulundu.

Eğitim Haberleri 23.12.2023 00:57:00 0
Genel Müdür Otrar
Tarih: 23.12.2023 00:57 Güncelleme: 23.12.2023 01:21

Milli Eğitim Bakanlığı Özel Eğitim ve Rehberlik Hizmetleri Genel Müdürü Doç. Dr. Mustafa Otrar ve İzleme ve Değerlendirme Daire Başkanı  Dr. Kader Arkan Sezgin Van’a gelerek Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Arası ve beraberlerindeki heyet ile Van’da çeşitli ziyaretlerde bulundu.

Genel Müdür Mustafa Otrar ve Daire Başkanı Kader Arkan Sezgin Van’da,  Edremit Bilim ve Sanat Merkezi'ni, Edremit Valilik Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu, İpekyolu Rehberlik ve Araştırma Merkezi'ni, Ayhan Şahenk Özel Eğitim Uygulama Okulu'nu ve Ulaş Başar Özel Eğitim ve Rehabilitasyon Merkezi'ni Van İl Milli Eğitim Müdürü M. Nurettin Arası ve beraberlerindeki heyet ile birlikte ziyaret edip eğitim kurumlarındaki çalışmalar hakkında bilgi alarak incelemelerde bulundu. Genel Müdür Mustafa Otrar ve Daire Başkanı Kader Arkan Sezgin, ziyaretleri sırasında öğrenciler ilede yakından ilgilenerek, çeşitli etkinlikler yaparak hatıra fotoğrafları çekildi.


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °