Fatih Erbakan'ın Van 'a Geliyor.. Yeniden Refah'tan Halka Buluşma Çağrısı!

Yeniden Refah Partisi İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici Genel Başkan Fatih Erbakan’ın katılacağı Van mitingine Vanlıları davet etti.

Politika Haberleri 12.03.2024 21:45:00 0
Fatih Erbakan
Tarih: 12.03.2024 21:45 Güncelleme: 26.03.2024 15:37

Yeniden Refah Partisi Lideri Erbakan, Van'da Halkla Buluşacak. Yeniden Refah Partisi'nin (YRP)  lideri Fatih Erbakan, önemli bir ziyaret için Van'a gitmeye hazırlanıyor. 

YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Van halkını Erbakan'ın düzenleyeceği mitinge davet ediyor. Partinin genel başkanı ve YRP'nin kurucu lideri Erbakan, bu ziyaretini yerel seçimlerin arefesinde gerçekleştirecek.

MİTİNGE DAVET VAR

16 Mart Cumartesi günü Van'da olacak olan YRP Genel Başkanı Fatih Erbakan, Beşyol Meydanı'nda saat 13.00'te Vanlılarla bir araya gelecek. Yerel seçim atmosferinde gerçekleşecek olan miting, Erbakan'ın halka sesleneceği önemli bir platform olacak. Vanlılar için büyük bir fırsat olarak görülen bu etkinliğe, YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici de katılacak ve destek verecek.

BİLİCİDEN VATANDAŞLARA ÇAĞRI

Miting öncesi konuşan YRP İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, Genel Başkan Dr. Fatih Erbakan'ın düzenleyeceği mitinge tüm Vanlıları davet ettiğini vurguladı. Bilici, bu davetin, vatandaşların siyasi süreçte bilinçli bir şekilde yer almaları ve yerel seçimlerde doğru kararı verme noktasında önemli bir etkileşim şansı sunacağını ifade etti. Erbakan ve YRP'nin Van ziyaretinin, şehir ve bölge siyaseti için kayda değer bir etkinlik olması bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °