Erciş Kaymakamı Karaloğlu'ndan İftar Sofralarında Sıcak Buluşma

Erciş Kaymakamı iftar sofrasında vatandaşlarla buluştu

Van Haberleri 31.03.2024 13:01:00 0
Erciş Kaymakamı Karaloğlu
Tarih: 31.03.2024 13:01 Güncelleme: 01.04.2024 15:44

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Erciş Kaymakamı Murat Karaloğlu, Van'ın bereketli ilçesi Erciş'te, katılımcı yönetimin bir örneği olarak iftar çadırında halkla iç içe oldu. Beraberinde ilçenin önemli idari ve sivil toplum temsilcileri de bulunan Karaloğlu, kaymakamlık yanında kurulan iftar çadırındaki düzenlemeyi onurlandırdı.

Protokol üyeleri  İlçe Jandarma Komutanı Jandarma Binbaşı Onur Akyüz, Sosyal Hizmet Müdürü Fuat Baran, Erciş Kızılay Müdürü Kurbani Özdaş ve SYDV Müdürü Sefa Kaya ile birlikte oruçlarını vatandaşlarla açma fırsatı bulan Karaloğlu, bu etkinlikle halkın yanında olduğunun güçlü bir mesajını verdi.

İftarın manevi atmosferinin sıcaklığında, Karaloğlu ve beraberindeki heyet, vatandaşlarla sohbet ederek, onların dilek ve önerilerini doğrudan dinleme olanağı buldu. Erciş halkıyla kurulan bu samimi diyalog, yönetimle halk arasındaki bağları daha da güçlendiriyor ve toplumsal dayanışmanın güzelliklerini yaşatıyor. Kaymakam Karaloğlu'nun iftar buluşması, ilçede huzur ve birlikteliğin pekişmesine katkı sağlamayı hedefliyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °