Elif Ergu Demiral: Van ev yemekleri Türkiye'de ilk 10'a girer

Türkiye'de önemli röportajlara imza atan, 30 yılı aşkındır gazetecilik yapan yazar ve aktivist kimliği de bulunan Elif Ergu Demiral, Van izlenimlerini Oksijen Gazetesi'ndeki köşesine taşıdı.

Van Haberleri 10.10.2023 11:06:00 0
Elif Ergu Demiral: Van ev yemekleri Türkiye
Tarih: 10.10.2023 11:07

GGazeteci ve yazar Elif Ergu Demiral, Van İş Kadınları Derneği (VİKAD) ve Hakkari İş Kadınları Derneği’nin ev sahipliğinde Van’a geldi. Ergu Demiral'ın, "Sınırları Aşan Kadınlar" ismiyle yayımlanan kitabını konu alan söyleşi ve imza programı Üvercinka Kültür Sanat Merkezinde düzenlenen program büyük ilgi görmüştü.

Elif Ergu Demiral, Van izlenimlerin Türkiye'nin en popüler haftalık gazeteleri arasında bulunan Oksijen'deki köşesine taşıdı.

"Tam bu elinizdeki seyahat gazetesinin içerik toplantısının yapıldığı günlerde, gazeteyi hazırlayan arkadaşım Pınar Çelikel, Japonya’dan da yeni döndüğüm için “Tokyo’yu mu yazmak istersin” dedi. Bir an durdum ve “Yok, ben Van’ı yazayım” dedim. Van, Doğu Anadolu’nun en hareketli şehirlerinden. Sokakları hareketli, mekanları cıvıl cıvıl. Çarşıları hep kalabalık. Van..."

Kaynak: Gazetevan


 


Anahtar Kelimeler: Demiral: yemekleri Türkiye' ' girer
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °