Edremit Eminpaşa Mahallesi Ana Yolu Genişletiliyor

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Eminpaşa Mahallesi’nin ana yolunu genişletilerek sahil yoluna bağlanmalarıyla birlikte Eminpaşa’ya çok ciddi değer katacağını söyledi.

Van Haberleri 12.03.2024 16:41:26 0
Edremit Eminpaşa Mahallesi Ana Yolu Genişletiliyor
Tarih: 12.03.2024 16:41

Seçim çalışmaları kapsamında Eminpaşa Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Eminpaşa Caddesi için yaz aylarında tekrardan mahalle sakinleri için bir araya geleceklerini belirtti. 

Anayolun genişletilmesi ve sahil yolu ile birleştirilmesi konusunda bir çalışmanın yapılacağını anlatan Başkan Say, “Eminpaşa’ya değer katacak yaklaşık 20 metrelik yoldur. Eminpaşa hakikaten 100-150 yıllık bir mahalle. İstanbul’un Yeşilköyü’ne benzetirim. Bir tarafı deniz, bir tarafı havaalanı bir tarafı da ana yoldur. Yeşiliyle konumuyla şehir merkezidir. Ama yeterli hizmeti alamamıştır. Havaalanının dibinde havaalanın şerh koyduğu bir bölüm bulunuyordu o şerh de ortadan kaldırıldı. Ayrıca Devlet Su İşleri’nin (DSİ) yanındaki sokakların da doğalgazlarını çektik, sezonun başlaması ile birlikte asfaltlarını da yapacağız” dedi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °