DEM Parti Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez Tutuklandı mı?

DEM Parti Muş Belediye Başkan Adayı Sırrı Söylemez tutuklandı iddiası gündeme bomba gibi düştü.

Politika Haberleri 2.04.2024 12:22:00 0
DEM Parti Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez Tutuklandı mı?
Tarih: 02.04.2024 12:22 Güncelleme: 02.04.2024 12:34

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Sosyal medyada mavi tıklı Kulis TV  ve Misvakcaps hesaplarından “Söylemez tutuklandı, Muş'a kayyum geliyor” paylaşımı gündeme bomba gibi düştü.

SOSYAL MEDYA AYAĞA KALKTI: SIRRI SÖYLEMEZ TUTUKLANDI İDDİASI

DEM Parti Muş Belediye Başkan Adayı Sırrı Söylemez'in tutuklandığına dair iddialar, bugün çeşitli sosyal medya platformlarında geniş yankı buldu. Kulis TV ve Misvakcaps adlı sosyal medya hesaplarından yapılan paylaşımlarda, "DEM Partili Muş Belediye Başkanı Sırrı Söylemez tutuklandı. Muş'a kayyum atanacak" ifadeleri dikkat çekti.

YEREL KAYNAKLARDAN YALANLAMA GELDİ

Kısa sürede büyüyen tartışmanın ardından, Muş'ta yaşayan Umut Nimet Ataş isimli bir sosyal medya kullanıcısı, Muş Belediye Başkanının tutuklanması iddialarının gerçeği yansıtmadığını savundu. Ataş, mesajında DEM Parti Belediye Başkanı'nın danışmanının, başkanın evinde olduğunu ve bu iddiaların doğru olmadığını yerel kaynaklara söylediğini belirtti. 

Bu iddialarla ilgili olarak şu ana kadar resmi bir açıklama yapılmaması gerçeği yerel ve ulusal kamuoyunda kafa karışıklığı yaratırken, muhtemel bir tutuklama hakkında yorumlar çeşitlilik gösteriyor.

RESMİ AÇIKLAMA BEKLENİYOR

Gelen bu iddiaların ardından herkesin merakla beklediği konu, DEM Parti Muş Belediye Başkan Adayı Sırrı Söylemez'in akıbeti hakkında bir resmi açıklama yapılıp yapılmayacağı. Özellikle yerel seçim sürecinin hemen ardından yaşanan bu gelişmeler, siyasi çevrelerde de büyük bir ilgiyle takip ediliyor. Resmi makamlardan gelecek açıklamanın kafa karışıklığına son vereceği ve olayın aslını ortaya koyacağı bekleniyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi

 

 


Salı 18.8 ° / 10.8 °
Çarşamba 17.7 ° / 10.2 °
Perşembe 16.5 ° / 9.2 °