Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Görentaş Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu

Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Görentaş Mahallesi'nde vatandaşlarla buluştu ve sorunlarını dinledi.

Van Haberleri 23.02.2024 18:27:00 0
Çatak Kaymakamı Sercan Sakarya, Görentaş Mahallesi
Tarih: 23.02.2024 18:27 Güncelleme: 23.02.2024 18:33

Van'ın Çatak Kaymakamı Sercan SAKARYA, kurum amirleri ile birlikte kırsal mahalle ziyaretleri kapsamında Görentaş Mahallesine giderek vatandaşlarla buluştu. Mahalle ziyaretleri kapsamında vatandaşların sorun, istek, şikâyet ve önerilerini doğrudan dile getirebilmelerine imkân vermek ve çözüm üretmek amacıyla Kaymakam Sakarya, Görentaş Mahallesinde vatandaşlarla bir araya geldi.

Kaymakam Sakarya başkanlığında ilgili kurum amirleri, mahalle muhtarı ile mahalle sakinlerinin katılımıyla Görentaş Mahallesinde gerçekleştirilen toplantıda, mahalle muhtarı ve vatandaşların sorun, istek ve şikâyetlerini Kaymakam Sakarya'ya aktardı, vatandaşların talepleri ve sorunların çözümleri yönünde bilgi alış verişinde bulunuldu.

Daha Sonra Kaymakam Sakarya Kayaboğaz İlkokulu, Ortaokulu ve İmam Hatip Ortaokulunu ziyaret ederek öğrenciler ile yakından ilgilendi.

Görentaş Jandarma Karakolunu ziyaret ederek İlçe Jandarma Komutanı Yarbay Gülali Çendik'ten bölgenin asayiş ve güvenliği hakkından bilgi almasının ardından mahalleden ayrıldı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °