Büyükşehir Adayı Sadıksoy Hedef Koydu: "Erbakan Ruhuyla Van'ı İhyaya Hazırız!

Yeniden Refah Partisi Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdullah Sadıksoy Van'a yeniden şahlanış sözü verdi.

Van Haberleri 17.03.2024 02:23:03 0
Büyükşehir Adayı Sadıksoy Hedef Koydu:
Tarih: 17.03.2024 02:23

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yeniden Refah Partisi'nin Van Büyükşehir Belediye Başkan adayı Dr. Abdullah Sadıksoy, Van'da düzenlenen partisinin mitinginde halka hitap etti. 31 Mart seçimlerine sadece günler kala, Sadıksoy açık bir şekilde Van'ın geleceği için iddialı sözler verdi. Van Beşyol Meydanı'nda gerçekleştirilen etkinlikte konuşan aday, şehrin potansiyeline dikkat çekerek, Van'ı yeniden bir yükselişe taşıyacaklarını belirtti. Kendilerini desteklemeleri için vatandaşlara çağrıda bulunan Sadıksoy, "Van'ı yeniden şahlandırmaya geliyoruz" ifadesini kullandı.

VAN'IN DEĞİŞİMİNE VURGU

Dr. Abdullah Sadıksoy, Van'ın mevcut durumundan çok daha iyi bir konumda olması gerektiğini ve 81 il arasında gerilerde kaldığını dile getirdi. Van'ın hak ettiği değeri görmesi için çalışacaklarını belirten Sadıksoy, Prof. Dr. Necmettin Erbakan'ın mirasını ve liderliğini ön plana çıkararak, Van ve Türkiye için yeni bir başlangıca işaret etti. Van'ın sadece kendilerinin değil, herkesin ortak çabasıyla daha iyi bir geleceğe sahip olacağını söyledi.

GEÇMİŞTEN GÜNÜMÜZE ERBAKAN VURGUSU

Yeniden Refah Partisi adayı, Van'a geçmişte yapılan yatırımlara da değinerek, Necmettin Erbakan'ın bölge için önemli katkılar sağladığını anlattı. Sadıksoy, sözlerine atıf yaparak, "O geliyor, evet diyoruz. Allah'ın izniyle tekrar size hizmet etmeye geliyoruz," dedi. Van'a kurulan fabrikaların ve oluşturulan istihdam alanlarının bugün ne durumda olduğunu sorgulayan Sadıksoy, yapılan hizmetlerin önemine dikkat çekti ve şehrin mevcut durumuyla ilgili kamuoyuna sorular yöneltti.

Dr. Abdullah Sadıksoy, geçmişte denenmiş olan yönetim biçimlerini eleştirerek, yeni yönetim anlayışlarının Van için fark yaratacağını ve şehri şahlandıracaklarını belirtti. Van mitinginde, gelecek vizyonunu ortaya koyan Sadıksoy, seçimlerde oylarını istedi ve Van halkına geçmişten bugüne değişim mesajları verdi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °
Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °