Bölgenin En Büyük Diş Hastanesi Edremit'e Yapılıyor

Elmalık Mahallesi sakinleri ile bir araya gelen Edremit Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say, Bölgenin en büyük diş hastanesinin Edremit'e yapılacağını söyledi.

Van Haberleri 11.03.2024 15:13:27 0
Bölgenin En Büyük Diş Hastanesi Edremit
Tarih: 11.03.2024 15:13

Van’ın Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, geçen 5 yıl içerisinde çok güzel hizmetler yaparak verdikleri vaatleri yerine getirdiklerini belirterek, ikinci dönemde de bu yatırımların kat be kat katlanarak devam edeceğini söyledi.

Başkanlığı yanı sıra aday çalışmalarına da aralıksız devam eden Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, Elmalık Mahallesi sakinleri ile bir araya geldi. Her gün bir mahalle ziyarete gerçekleştiren Başkan Say, vatandaşların ilgi ile takip ettiği projelerle de ilgili detaylar hakkında açıklamalarda bulunuyor. Burada vatandaşlara hitaben konuşan Başkan Say, Elmalığın Van’ın en gözde mahallelerinden biri haline geldiğini ifade ederek, yatırımlarıyla projeleriyle en çok konuşulan mahalle olduğunu kaydetti. Başkan Say, “Hemen burasını Vana bağlayacak projelerimizden biri yeni bulvarladır. Bu bulvarların ikisi biri 30 metre diğeri ise 20 metre olmak üzere ikisi de Elmalıktan geçiyor. Bizim hedefimiz artık İpekyolu’ndan değil, açılacak yeni bulvarlarla ve yeni açtığımız yollarla, Elmalık ve Van arası artık yeni Van olacak. Şehrin taşınacağı sadece konutların olduğu yer değil, o bulvarların altında caddelerin mağazalarında olacağı alanlar olacak. Öte yandan hemen TOKİ bölgeleri ve Elmalık bölgesine hitap edecek, büyük bir AVM çalışması var. Onunda projesi bitti ruhsat aşamasına geldi. Eski garajımızın olduğu yerde inşallah o da yakında hizmette girecek” dedi.

 

"BÖLGENİN EN BÜYÜK DİŞ HASTANESİNİ EDREMİT'E KAZANDIRIYORUZ"

Gerek TOKİ’lere gerek Elmalığa gerekse de yakın bölgelere hitap edecek olan hastane inşaatının da bulunduğunu vurgulayan Başkan Say, “İnşaatın yüzde 90’nı bitti. İnşallah Mayıs iyi gibi kurdelasını keseceğiz. Yine Nur Tatar Spor Salonu ile birlikte aradaki bir çok tesis de faaliyete geçecek. İnşallah hep beraber bunları hayata geçirerek, önemli işlere imza atacağız. Özellikle gerek bölge hastanesi, araştırma hastanesi ve merkezdeki diğer hastanelerin uzak olması nedeni ile Vali Konağının sol üstünde diş hastanemiz ihalesi yapıldı. Bölgenin en büyük diş hastanemiz ihalesi yapıldı. İnşallah yakın zamanda inşaatına başlanıp kısa bir süre sonrada faaliyete geçer” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °