Bitmeyen Yolculuk 12. Bölüm: Vatandaşlar Van’ı, Edremit’i nasıl buluyor?

Vangölü TV Ekibi olarak yerli ve yabancı turistlere 'Van’ı, Edremit’i nasıl buluyorsunuz?' gibi soruları yönelttik, cevapları sizler için derledik.

Programlar 5.08.2022 12:52:00 0
Bitmeyen Yolculuk 12. Bölüm: Vatandaşlar Van’ı, Edremit’i nasıl buluyor?
Tarih: 05.08.2022 12:55

VANGÖLÜ TV ÖZEL 
Vangölü TV’de yayınlanan, “Bitmeyen Yolculuk” programı, Vanlı hemşerilerimize, yerli ve yabancı turistlere “Van’ı, Edremit’i nasıl buluyorsunuz?” sorusunu yönelttik. Konuya yönelik vatandaştan öneri ve farklı görüşler alan programda, özellikle yabancı turistler başta olmakla birlikte yerli turistler de Van’ı çok iyi, çok güzel bulduklarını dile getirdi. Van’ın eşsiz Van Gölü manzarasına sahip olan Edremit ilçesi, bulunduğu konumuyla çok ilgi çektiği dile getirildi. 

“VAN DOĞUNUN NADİDE ŞEHİRLERİNDEDİR”
Vangölü TV Ekibi olarak vatandaşlara Van ve Edremit’te ne olsaydı daha iyi olurdu ya da ne gibi eksiklikler var? Sorularını yönelttiğimizde. “Van doğunun nadide şehirlerindedir. Her gelişimizde bir daha gelmek istiyoruz. Çok beğendik. Sadece eksik olarak şunu söyleyebiliriz, Van Gölü biraz daha temiz olabilir. Çok güzel ancak çok daha temiz ve çok daha fazla güzel olabilir.” şeklinde yorumlar aldık. 

Değerli Vangölü TV izleyicileri, bitmeyen yolculuk programıyla gittiğimiz yollar bitmiyor. Yepyeni programlarla tekrardan karşınızda olacağız. Bizi izlemeye devam edin…   

Kaynak: Vangölü TV


 


Cumartesi 16.6 ° / 8.9 °
Pazar 15.2 ° / 8.2 °
Pazartesi 14.6 ° / 7.2 °