Bilici'den İnanç Dolu Söz: 'Zafer Sandığın Ötesinde Bizim Olacak!'

Yeniden Refah Partisi Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, İpekyolu'nda zafer sözü verdi!

Politika Haberleri 26.03.2024 02:11:00 0
Bilici
Tarih: 26.03.2024 02:11 Güncelleme: 26.03.2024 12:24

Yeniden Refah Partisi'nin iddialı buluşması. Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici, partililerle bir araya gelerek seçim sürecini değerlendirdi ve 31 Mart'ta zaferle çıkacaklarına dair iddialarını dile getirdi.

SEÇİM OFİSİNDE MORAL BULUŞMASI

Seçimlere sayılı günler kala yapılan buluşmada, Mehmet Bilici, iftar sonrası seçim ofisinde partilileriyle bir araya geldi ve önemli açıklamalarda bulundu. Bilici'nin, seçmenlerden aldığı olumlu geri dönüşlerle moral bulduğu görüldü.

BİLİCİ : "ZAFER BİZİM OLACAK"

Bilici, misafirlerine hitaben yaptığı konuşmada, Yeniden Refah Partisi'nin günden güne büyüdüğünü ve hedeflerine emin adımlarla ilerlediğini ifade etti. Aday, "Hepinize hoş geldiniz, şeref verdiniz. Biz sizlerin desteği ile 31 Mart günü sandıktan zaferle çıkacağız inşallah. Bunu, ziyaret ettiğimiz yerlerde ve yaptığımız sohbetlerde gördüğümüz, hissettiğimiz sevgi ve desteğe dayanarak söylüyorum" şeklinde konuştu.

Yeniden Refah Partisi'nin İpekyolu Belediye Başkan Adayı Mehmet Bilici'nin bu sözleri, seçim öncesinde partisinin ve kendisinin iddiasını net bir şekilde ortaya koymuş oldu. Parti içerisinde ve destekçileri arasında Bilici'nin bu açıklamaları heyecanla karşılandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °