Bilgi Eğitim Kurumları'ndan Öğrencilere Muhteşem Fırsatlar

27-28 Nisan 2024 tarihlerinde bursluluk sınavı yapan Bilgi Eğitim Kurumları, sınava katılan ve dereceye giren öğrencilerin kayıt yaptırmaları halinde, erken kayıt indirimi, burs ve akıllı saat ile ödüllendirecek.

Eğitim Haberleri 29.04.2024 14:34:00 0
Bilgi Eğitim Kurumları
Tarih: 29.04.2024 14:34 Güncelleme: 29.04.2024 20:39

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Eğitim şöleninin Van'daki adresi Bilgi Eğitim Kurumları, bursluluk sınavına katılarak dereceye giren ve erken kayıt yaptıran öğrencilere geleceğe güçlü bir şekilde hazırlanma fırsatları sunuyor.

 

BURSLULUK SINAVINA KATILANLARA ÖZEL HEDİYELER

Bilgi Eğitim Kurumları'nın 2024-2025 eğitim öğretim dönemi için düzenlediği bursluluk sınavı, 27-28 Nisan tarihlerinde gerçekleştirildi ve toplam dört seanstaki yoğun katılım göz doldurdu. 30 Nisan Salı günü açıklanacak sonuçlarla derece alan öğrenciler, Bilgi Eğitim Kurumları'nda burslu eğitim alma şansını yakalayacak. Katılım gösteren tüm öğrencilere yönelik %10 kayıt indirimi ve ayrıca kayıt yaptıranlara özel olarak bir akıllı saat hediye edileceği duyuruldu. 

 

KAYIT YAPAN ÖĞRENCİLERİN FAYDALANACAĞI ÖZEL HİZMETLER

Kayıt avantajlarıyla dikkat çeken Bilgi Eğitim Kurumları, Nisan ve Mayıs aylarında öğrencilere sunacağı gece etütleri ile dikkatleri üzerine çekiyor. Bunun yanı sıra, kayıtlı öğrenciler Haziran ayında Türkçe ve Matematik branşlarında telafi eğitimi ve 1 Temmuz - 2 Ağustos tarihleri arasında gerçekleşecek olan beş haftalık verimli bir yaz kampı programından yararlanabilecekler. 

 

BİLGİ EĞİTİM KURUMLARI ÖĞRENCİLERE NELER SUNUYOR?

Eğitimde kaliteyi hedefleyen Bilgi Eğitim Kurumları, çeşitli ve zengin kaynaklar, kişiye özel ve grup halinde alınabilecek dersler, düzenli olarak yapılan denemeler ve öğrencilerin birebir izlendiği mentorluk sistemini öğrencilerin hizmetine sunuyor. Ayrıca, kurum içi düzenlenen futbol turnuvalarıyla sosyal etkinliklerin yanı sıra öğrencilere dolu dolu bir eğitim deneyimi vaat ediyor. 

 

ERKEN KAYIT FIRSATINI KAÇIRMAYIN

Eğitimde fırsatları kaçırmak istemeyen öğrenci ve veliler için Bilgi Eğitim Kurumları 12 Mayıs'ta sona erecek erken kayıt dönemine dikkat çekiyor. Erken kayıt avantajlarından yararlanmak için acele etmek gerektiğinin altı çiziliyor. Bu dönemde kaydını yaptıran öğrenciler hem ekonomik anlamda indirimlerden hem de kurumun sunduğu eğitim olanaklarından en iyi şekilde yararlanma şansını elde edecekler.

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °