Belediye Başkanlığı Mazbatasını Alan Zeydan: Halkımızın Zaferini Kutluyoruz!

Yeni Van Büyükşehir Belediye Başkanı Abdullah Zeydan'dan ilk açıklama: "Bu Başarı Halkımızındır"

Van Haberleri 7.04.2024 01:53:00 0
Belediye Başkanlığı Mazbatasını Alan Zeydan: Halkımızın Zaferini Kutluyoruz!
Tarih: 07.04.2024 01:53 Güncelleme: 08.04.2024 10:42

Van Büyükşehir Belediyesi Başkanı Abdullah Zeydan mazbatasını aldı.

Sabahın erken saatlerinde, Van Büyükşehir Belediyesi'nin yeni eşbaşkanları Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, resmi olarak görevlerini üstlenmek için mazbatasını teslim aldı. Aldıkları mazbata sonrası bir grup destekçiyle birlikte belediye binasına geçen eşbaşkanlar, orada basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Abdullah Zeydan ise bu sürecin halkın başarısı olduğunu vurgulayarak, kazanılan başarının halka ait olduğunu ifade etti.

BÜYÜKŞEHİR BELEDİYE BİNASINDA HALKA HİTAP

Abdullah Zeydan ve Neslihan Şedal, mazbatalarını aldıktan sonra onlarca kişinin eşliğinde belediye binasına geçti. Burada yapılan açıklamada Abdullah Zeydan, halkın verdikleri destek sayesinde bu başarıyı yakaladıklarını belirtti. Seçim sürecinde halka verdikleri sözleri hatırlatarak, yerel yönetimlere dair hedeflerini ve halka verdikleri önemi dile getirdi.

KENTİN İHTİYAÇLARINA ODAKLANACAKLAR

Zeydan, kent ve halk için layık oldukları hizmeti sunma sözü verdi ve grupların, STK'ların, meslek örgütlerinin iş birliği içinde oluşturulan tahribatı bir an önce ortadan kaldırmak için çalışacaklarını kaydetti. Halkın gösterdiği gayret ve fedakarlık sayesinde bu başarıyı elde ettiklerini tekrar vurgulayarak, kente ve halka layık hizmetler üreteceklerini söyleyerek halkı kutladı ve başarılarının hayırlı olması temennisinde bulundu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °