Başkanı Değişen İpekyolu'nda, Değişim Birim Müdürleri İle Devam Ediyor

Yeni yönetim kadrosu ile İpekyolu Belediyesi yenileniyor.

Van Haberleri 9.04.2024 16:51:00 0
Başkanı Değişen İpekyolu
Tarih: 09.04.2024 16:51 Güncelleme: 15.04.2024 13:16

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van'da Belediye Yönetimlerinde Büyük Değişiklik,

Van'da şehir yönetiminde önemli değişiklikler yaşanıyor. İpekyolu Belediyesi de bu değişim rüzgarından nasibini aldı. Yeni göreve başlayan İpekyolu Belediyesi Başkanı Cevdet Altındağ, birim müdürlüklerinde ciddi değişikliklere gitti. Göreve gelir gelmez dokuz farklı birim müdürünün görevine son veren Başkan Altındağ, bu kişilerin yerine yeni atamalarda bulundu.

GÖREVDEN ALMALAR VE YENİ ATAMALAR

Kısa süre önce mazbatasını alarak resmi görevine başlayan Başkan Altındağ, belediye bünyesindeki çeşitli önemli pozisyonlardaki müdürleri görevden aldı. Görevden alınanlar arasında İmar ve Şehircilik Müdürü, Destek Hizmetleri Müdürü ve daha birçok önemli birim yer aldı.

YENİ İSİMLER GÖREV BAŞINDA

Yapılan görevden almaların ardından, boşalan müdürlük koltuklarına yeni isimlerin atanması da geçikmedi. Belediyenin Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü'ne Şeref Sayın, Fen İşleri Müdürlüğü'ne Serkan Oruç gibi birçok yeni isim getirildi. 

Atanan diğer isimler arasında Destek Hizmetleri için Ekrem Pala, İmar ve Şehircilik için Cemil Uca, İnsan Kaynakları ve Eğitim için Şeref Elçil, Mali Hizmetler için Saliha Tuncer Yaman, Park ve Bahçeler için Erkan Yiğit, Yazı İşleri İçin Edip Öner, Özel Kalem için Murat Arman gibi isimler bulunuyor.

İpekyolu Belediyesi'nde yönetim değişikliği sonrası atanan tüm müdürlerin görevlerine başladıkları belirtildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °