Başkan Kuşan, durdurak bilmiyor! İpekyolu'nda 'Kuşan' farkı

10 Ağustos 2023 tarihinde AK Parti’nin İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Yavuz Kuşan, yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor.

Van Haberleri 25.09.2023 12:44:00 0
Başkan Kuşan, durdurak bilmiyor! İpekyolu
Tarih: 25.09.2023 12:46 Güncelleme: 25.09.2023 12:46

10 Ağustos 2023 tarihinde AK Parti’nin İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Yavuz Kuşan, yoğun şekilde çalışmalarını sürdürüyor. Kuşan, teşkilat mensuplarıyla birlikte Van'ın en büyük ilçesi olan İpekyolu'nda önemli ziyaretler gerçekleştiriyor. 

Geçtiğimiz Ağustos İpekyolu İlçe Başkanı olarak atanan Yavuz Kuşan, tebrikleri kabul etme sürecini bitirip hızlıca sahaya indi.

İlçe başkanlığının aynı zamanda kurucu başkanı olan ve başkanlığı döneminde adından çokça söz ettiren Kuşan, yeni dönem başkanlığında kaldığı yerden devam ediyor. Kuruculuğunu yaptığı ilçede ilk zamanlar büyük ses getiren bir süreç yürüten Kuşan, yeni dönemde de atanır atanmaz ilk görüşmeleri muhtarlarla yapmaya başladı. İpekyolu ilçesine bağlı merkezdeki tüm mahalle muhtarlıklarını gezen Kuşan, her mahalle muhtarlığı ziyaretinde ilçenin temel sorunlarını dinleyip çözüm üretmek için muhtarlara kulak verdi.

BU İŞİ BİLİYOR

İpekyolu’ndaki çalışmalarına en önemli birimler olan muhtarlıklardan başlayan Kuşan’ın ziyaretleri muhtarlar cephesinden de takdir gördü. Tek tek muhtarları ziyaret edip dinleyen Kuşan, kendisine aktarılan sorunların bir kısmına da yerinde çözümler üretti. Her ilçede kendisine aktarılan sorunları not eden ve raporlayan Kuşan, muhtarlara sorunların çözümü noktasında destek olacağı yönünde güvence vermeyi de ihmal etmedi.

KUŞAN: GÖNÜL ALMAK İÇİN SAHADAYIZ

Ziyaretleri ile ilgili olarak Şehrivan’a Gazetesi'ne açıklamalarda bulunan Kuşan, bu süreçteki izlenimlerini ve değerlendirmelerini de paylaştı. Kuşan, değerlendirmesinde; “İlçe başkanlığı görevine atanır atanmaz çok büyük bir ilgi ile karşılandım. Bunun için çok minnettar olduğumu belirtmeliyim. Dostlarımız, partililerimiz, kentin dinamikleri müthiş bir ilgi gösterdi. Bu ilgi de bizim heyecanımızı daha çok artırdı. Haliyle tebrik sürecini çok kısa tutarak hemen gönülleri almak üzere sahaya indik. İlk dönem başkanlığımızdaki heyecanımızla muhtarlarımız ve mahalleli vatandaşlarımızla buluştuk. Varsa kırgın gönüller onları alacağız, sıkılmadık elleri sıkarak gönüller kazanacağız.” Dedi.

“KİMSEYİ ALDATMIYORUZ, SAMİMİ BİR ŞEKİLDE MUHABBET EDİYORUZ”

Kuşan ayrıca; “Şu ana kadar merkezdeki tüm ilçe ziyaretlerimizi yaptık. Dün itibariyle de ilçe ziyaretlerimize başladık. Hiç ihmal etmememiz gereken muhtarlarımızı ziyaret ediyor. Mahallelerimizin sorunlarını dinliyoruz. Amacımız oy almak, samimiyetsiz siyaset yapmak değil. İlçe başkanlığımı bıraktığım yerde ve kent ile ilgili durduğum yerdeyim. Bu kentin tüm sorunlarını dinleyecek muhtarlarımızla beraber çözüm üreteceğiz. Elimizden geldiğince sorunları çözecek ve İpekyolumuz’un dertlerine ortak olacağız. Şu ana kadar gittiğim yerlerde de muhtarımızla, vatandaşımızla sohbet ve muhabbetlerimiz de bu yönde ve samimi oldu. Lafı dolandırmıyor, kimseyi aldatmıyoruz. Samimi bir şekilde hasbihal ediyoruz.” şeklinde konuştu.

“İPEKYOLU VAN’IN KALBİ”

Kuşan, İpekyolu’nun önemine de değinerek; “İpekyolu Van’ı kalbidir. Aynı zamanda Van’ın aynasıdır. Sadece bu ilçe üzerinden ‘Van nasıl bir şehirdir?’ sorusuna cevap verebilir, bu kentin ekonomisini, sosyolojisini, yaşamını ve problemlerine dair çıkarımlar yapmak mümkündür. Bu ilçede zenginlik de var yoksulluk da… Van’ın aynası olan bu ilçenin sorunları da kentin tamamının yaşamına da etki ediyor. Merkezin trafik sorunu, imarı ve diğer konuları kadar ücra bir mahallenin ulaşım ve su sorunu gibi sorunları da aynı heybede toplanabiliyor. İşte biz tüm bu meseleleri tek bir elde toparlayıp İpekyolu sakinlerinin tamamının mutlu olacağı yollar, projeler ve hizmetler üzerine kafa yoruyoruz. Bunu da yalnız başımıza yapmamız mümkün değil. Bunu muhtarımızla, mahalle temsilcilerimizle, İpekyolu sakinlerimizle yapacağız.” Dedi.


 


Salı 12 ° / 3.7 °
Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °