Başkan Tanış, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı

Gürpınar Belediye Başkanı Hayrullah Tanış, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı.

Van Haberleri 8.03.2024 02:51:00 0
Başkan Tanış, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla mesaj yayımladı
Tarih: 08.03.2024 02:51 Güncelleme: 19.03.2024 12:08

Başkan Tanış, mesajında, “Hayatımızın her alanında varlıklarıyla bizleri onurlandıran, destekleriyle güç veren, sevgi ve şefkatin timsali olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum” dedi.

Kadının, toplumun çekirdeği ve ailenin temeli olduğunu anlatan Başkan Tanış, şu ifadelere yer verdi:
"Bugün, tüm dünyada coşkuyla kutlanan Kadınlar Günü, kadınların toplum içindeki önemini vurgulayan, onların kazanımlarını ve mücadelelerini anlamamıza vesile olan anlamlı bir gündür. Bu özel gün, kadınların sadece bir cinsiyet olarak değil, aynı zamanda anneler olarak ve toplumun temel taşları olarak ne kadar önemli olduklarını hatırlatmak için bir fırsat sunuyor. Medeniyetimizin ihya ve inşasında en az erkekler kadar kadınlarımızın da rolü ve emeği çok büyüktür. Biz tarih boyunca ‘Cennet Anaların Ayakları Altındadır’ anlayışındaki bir medeniyetin, kadınlara yönelik her türlü ayrımcılığı reddeden, kadını her zaman baş tacı eden, onlara büyük değer veren bir geleneğin temsilcileriyiz.

Bu duygularla, başta anne, eş, kardeş, arkadaş olmak üzere hayatımızın her yerini ve her anını sevgileri, emekleri ve fedakarlıkları ile daha da anlamlı hale getiren tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü en içten dileklerimle kutluyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum."

 

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Salı 11.8 ° / 4.2 °
Çarşamba 10.1 ° / 3.3 °
Perşembe 13.9 ° / 5.3 °