Başkan Kuşan 'Durmayacağız, çalışacağız, yarım kalan şarkıyı tamamlayacağız'

AK Parti İpekyolu ilçe teşkilatı, 2024 seçimleri öncesi hane, mahalle ve esnaf ziyaretlerini sürdürüyor.

Politika Haberleri 12.12.2023 17:57:00 0
Başkan Kuşan
Tarih: 12.12.2023 17:57 Güncelleme: 12.12.2023 19:13

AK Parti İpekyolu ilçe teşkilatı 31 Mart 2024 yılında yapılacak mahalli idareler seçimlerine sıkı bir şekilde hazırlanıyor. Başkan Yavuz Kuşan, liderliğinde önemli çalışmalara imza atan parti teşkilatı, belediye seçimlerini kazanmak istiyor.

Başkan Kuşan, İpekyolu Gençli Kolları'nın çalışmalarını da yakından takip ediyor. Gençlik Kolları'nın, sosyal medya hesabından "Seyyit Fehim Arvasi mahallesi Ak Parti İpekyolu Teşkilatımızla birlikte İpekyolu'nda Çalınmadık Kapı Bırakmayacağız Mahalle Ziyaretlerine devam ediyoruz Halkımıza Cumhurbaşkanımızın selamlarını ilettik. @YavuzKusanVan @sedatavci65 @SuzanTrkoglu65" şeklinde paylaşımı alıntılayarak, "Cansınız .. Allah yardımcınız olsun" şeklinde cevap verdi.

 

 

Başkan Kuşan, ayrıca önceki dönem İpekyolu İlçe Gençlik Kolları Başkanılğı da yapan AK Partili Ramazan Duman'ın "İlçe başkanımız sn @YavuzKusanVan #İpekyoluna hizmet etme azminden hiçbir şekilde taviz vermeden, çalışmaya ve koşturmaya devam ediyor. İpekyol’umuza daha fazla refah, daha fazla güzellik getirmek için var gücü ile çalışmaya devam ediyor.. #İpekyoluYavuzKusanlaGuzelOlacak" sözlerine yer verdiği tweet'i alıntılayarak, "Durmayacağız çalışacağız. Yarım kalan şarkıyı tamamlamalıyız. Van'ımız için İpekyolu'muz için durmadan gece gündüz demeden çalışacağız. Bu yolda emeği geçen tüm teşkilat mensubu arkadaşlarıma minnettarım." şekilnde cevap verdi.

 


Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °
Perşembe 17.2 ° / 9.7 °