Başkan İsmail Say'dan Edremit'e Değer Katan Projeler

Edremit'e yeni açılan 90 Kilometrelik yol ile şehre değer kattığını söyleyen Belediye Başkanı ve Başkan Adayı İsmail Say, "değer katan projeler ile ilçemizi geleceğe hazırlıyoruz" dedi.

Van Haberleri 9.03.2024 18:30:40 0
Başkan İsmail Say
Tarih: 09.03.2024 18:30

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Yerel seçimlere kısa bir süre kala, AK Parti'nin Edremit Belediye Başkan Adayı İsmail Say, başkanlık görevini sürdürdüğü bu süre zarfında Edremit için gerçekleştirdiği ve önümüzdeki dönem için planladığı projeleri halkla paylaşma çabası içerisinde.

ETKİLEYİCİ HİZMETLERİN ALTINI ÇİZEN BAŞKAN SAY

31 Mart 2024 tarihinde yapılacak Mahalli İdareler Seçimleri öncesinde, Van Edremit'in mevcut başkanı ve adayı İsmail Say, görev süresi boyunca ilçe için gerçekleştirdiği önemli hizmetleri vurguluyor. Bu hizmetler arasında, ilçeye 90 kilometre yeni yol kazandırmanın yanı sıra Süphan Mahallesi'ndeki imar sorununu çözdüğü ve bölgeyi kentsel dönüşümün öncü adresi haline getirdiği belirtiliyor.

PROJELER İLE DÖNÜŞEN EDREMİT YENİLENİYOR

Başkan Say'ın açıklamalarına göre, Edremit'te yapılan yol çalışmaları kentin cazibesini artırırken, Süphan Mahallesi'nde yaşanan imar problemlerinin büyük bir çoğunluğu çözüme kavuşturulmuş durumda. Mahalleyi daha yaşanabilir kılmak adına kentsel dönüşüm projelerine öncülük edilerek, yapılan çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor. İsmail Say'ın bu söylemleri, göreve geldiğinden bu yana vatandaşların yaşam standartlarını yükseltmeye yönelik adımlar attığına ve gelecekte de bu yönde çalışmalar yapmaya devam edeceğine işaret ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °