Başkan Adayı Oflas'ın Vaadi: Tuşba'yı Birlikte İdare Edeceğiz!

AK Parti Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas'dan Tuşba vizyonu: "Birlikte Yönetim" sözü.

Van Haberleri 23.03.2024 00:21:00 0
Başkan Adayı Oflas
Tarih: 23.03.2024 00:21 Güncelleme: 25.03.2024 10:38

AK Parti'nin Tuşba planlarıyla sahada yoğun tempo. 

AK Parti Tuşba Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas seçim çalışmalarına ara vermeden devam ediyor. AK Parti ilçe Seçim Koordinasyon Kurulu'nun düzenlediği programlar dahilinde, apartman gezileri, toplu konut bölgeleri ve müstakil evlere yapılan ziyaretlerle, aday Oflas, yerel halkla birebir iletişim kuruyor.

SÜLEYMAN OFLAS SAHADA DESTEK ARAYIŞINDA

Yaklaşan 31 Mart yerel seçimleri öncesi AK Parti'nin Tuşba ilçesindeki Belediye Başkan Adayı Süleyman Oflas, yoğun bir seçim çalışmasına imza atıyor. Toplumun her kesiminden destek gören aday Oflas, vatandaşların sorunlarına kulak veriyor ve çözüm yolları sunmayı amaçlıyor.

TUŞBA'NIN HER MAHALLESİYLE İÇ İÇE BİR ADAY

Bir dizi ziyaretin ardından Oflas, gözlemlerine dayanarak Tuşba'nın atmosferinin oldukça pozitif olduğunu, kendilerine dua ve desteğin eksik olmadığını ifade etti. Seçimlerden sonra da ilçenin tüm kesimleriyle iç içe olmaya devam edeceğini belirten Başkan Adayı Oflas, bu süreçte makamda oturmak yerine, halkın içinde olma sözü verdi.

MAHALLE MECLİSLERİYLE YÖNETİM VİZYONU

Oflas, halkın sorunlarının çözümü için mahalle bazında "Mahalle Meclisleri" kurulacağını duyurdu. Bu meclislerin, muhtarlar, kanaat önderleri, gençler ve kadınlarla birlikte çalışarak yerel sorunları belediye gündemine taşıyacağını belirtti. Ayrıca, bu meclislerle düzenli toplantılar yaparak, ilçenin sorunlarına çözüm bulacaklarını vurguladı. Oflas, birliğin ve beraberliğin önemini ve güçlü olmanın bu birlik sayesinde mümkün olacağını dile getirdi.

BAŞKAN ADAYI OFLAS'TAN SIKI TAKİP SÖZÜ

Vatandaşlara sıkı bir takip içerisinde olacaklarını vaat eden Başkan Adayı Oflas, ziyaretlerini Tuşba'nın dört bir yanında sürekli olarak sürdüreceğini bildirdi.

Kaynak: Van Postasi Haber


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °