Başkale'de okullar arası yarışmalar düzenlendi

Van'ın Başkale İlçesinde okullar arası voleybol turnuvası ve yüzme yarışması düzenlendi.

Van Haberleri 31.12.2023 13:58:00 0
Başkale
Tarih: 31.12.2023 13:58 Güncelleme: 31.12.2023 16:57

Van’ın Başkale İlçesinde Kaymakamlık, İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü organizesinde yapılan ve öğrencilerin kıyasıya mücadelesi ile gerçekleşen voleybol turnuvası ve yüzme yarışması düzenlendi.Resim
Voleybol turnuvası ve yüzme yarışmasını yerinde izleyerek takip eden Başkale Kaymakamı ve Belediye Başkan V. Mustafa Çelik; “Kaymakamlığımız himayesinde Belediyemiz ve Gençlik Spor Müdürlüğümüzce İlçemizde düzenlenen Ortaokullar arası voleybol turnuvasının finaline katıldık. Turnuvada, Kızlar 1.Yavuzlar Ortaokulu 2.Cumhuriyet Ortaokulu 3.Özpınar Ortaokulu oldu. Erkeklerde ise 1.Cumhuriyet Ortaokulu 2.Ortayol Ortaokulu 3.Ayyıldız Ortaokulu oldu.” Dedi.

GELECEĞİN KULAÇLARI BAŞKALE’DE ATILIYOR
İlçede düzenlen yüzme yarışmasında da öğrencilerin kıyasıya mücadele içinde heyecanlarına ortak olan Kaymakam Çelik yarışmanın ardından açıklama yaparak: "Güzide ilçemiz Başkale’nin Yarı Olimpik Yüzme Havuzunda okullararası düzenlenen yüzme yarışmasına katıldık. Öğrencilerimiz burada kıyasıya mücadelere verdi.

Yarışmamız, tek temennimiz olan kazasız belasız atlattık buradaki öğrencilerimizi geleceğin kulaççılarını yürekten kutluyorum ve başarılarının devamını diliyorum. Yarışmada, İlkokul Düzeyinde Dereceye Giren Kızlar; 1.Sima Akgümüş 2.Meyra Akgümüş 3.Berrin Kılıç İlkokul Dereceye Giren Erkekler 1.Bayram Buğra Korkmaz 2.Samet Dündar 3.Adem Taha Öztürk oldu.

Ortaokul Düzeyinde Dereceye Giren Kızlar 1.Eylül Çicek 2.Beritan Çoban 3.Helin Çoban Ortaokul Dereceye Giren Erkekler 1.Erhan Erdaş 2.Yusuf Tayfur 3.Muhammet Ömür Akkoyun oldu.
Lise Düzeyinde Dereceye Giren Çocuklar 1.Bedirhan Yeşilırmak 2.Yuzarsif Yeşilırmak 3.Deniz Beyaz oldu.” dedi.


Çarşamba 14 ° / 4.9 °
Perşembe 15.5 ° / 6.2 °
Cuma 14.5 ° / 6.4 °