Başkale Kaymakamı Çelik, Ramazan'da Sağlık Çalışanlarıyla Bir Araya Geldi

Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik'ten hastaneye ramazan ziyareti: Sağlık personeliyle iftar ve incelemeler bir arada.

Van Haberleri 9.04.2024 17:06:00 0
Başkale Kaymakamı Çelik, Ramazan
Tarih: 09.04.2024 17:06 Güncelleme: 15.04.2024 13:16

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Başkale Kaymakamı iftar programında sağlık personeliyle buluştu

Van'ın Başkale ilçesinin Kaymakamı Mustafa Çelik, Ramazan ayının maneviyatını sağlık çalışanları ile paylaşmak amacıyla düzenlenen iftar programına katıldı. İlçe devlet hastanesinde gerçekleşen bu özel buluşma, hastane personeli için moral ve birlik beraberlik anlamına geldi. Kaymakam Çelik, programa katılarak personelle yakından ilgilendi ve Ramazan tebriklerini iletti. Sağlık çalışanları, Kaymakam'ın bu jestinden ötürü memnuniyetlerini ifade ettiler ve bu tür etkinliklerin önemine dikkat çektiler.

KAYMAKAM ÇELİK'TEN HASTANEDE İNCELEMELER

İftar sonrası Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik ve beraberindeki heyet, hastanedeki tadilat gören bölümleri inceledi. Yapılan incelemelerde, hastanenin genel durumu ve devam eden iyileştirme çalışmaları ele alındı. Çelik, hastane çalışanlarının ve vatandaşların daha kaliteli sağlık hizmetleri alabilmeleri adına eksikliklerin giderilmesi ve hastanenin işlevselliğinin arttırılması için gereken yönlendirmelerde bulundu.

YENİLEME ÇALIŞMALARI MEMNUYETLE KARŞILANDI

Başkale'de sağlık hizmetlerinin gelişimine yönelik yapılan bu ziyaret, ilçe halkı ve sağlık personeli tarafından olumlu karşılandı. Hem Ramazan ayında gerçekleştirilen iftar programı hem de hastane ziyareti ile Kaymakam Çelik'in sağlık çalışanlarına olan desteği ve ilçe halkının sağlık hizmetlerine erişimini iyileştirme yönündeki çabaları takdir edildi.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °