Başkale Ağları Salladı: Öğretmenler Kürsü İçin Kapıştı!

Başkale'de öğretmenlerin şampiyonluk mücadelesi.

Van Haberleri 9.04.2024 03:00:00 0
Başkale Ağları Salladı: Öğretmenler Kürsü İçin Kapıştı!
Tarih: 09.04.2024 03:00 Güncelleme: 09.04.2024 12:23

Heyecanlı finale tanıklık eden Başkale.

Van'ın Başkale ilçesinde eğitim camiasının heyecanla beklediği an geldi. Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nün organize ettiği öğretmenler arası Voleybol turnuvasının finali yapıldı. Turnuvaya katılan öğretmen takımları, kıyasıya mücadeleler sergileyerek finale kadar yükseldi.

ÖĞRETMENLER ARASINDA KIRAN KIRANA MÜCADELE

İlçede görev yapan öğretmenler, voleybol turnuvasında hem enerjilerini sahaya yansıttılar hem de dostluklarını pekiştirdiler. Final mücadelesi, taraftarlar ve öğrenciler tarafından büyük bir ilgiyle izlendi. Zorlu geçen maçlarda eğitimciler, sporculara taş çıkartacak performanslar sergiledi. Şampiyon olan öğretmen takımının sevinci görülmeye değerdi.

TAKIMLAR MADALYALARINI ALDI

Final maçına, Başkale Kaymakamı Mustafa Çelik ve ilçe protokolü de katılarak, heyecana ortak oldu. Kazanan öğretmenlere madalyalarının verilmesi, turnuvanın anlamını daha da pekiştirdi. Sporun yanı sıra öğretmenlerin dayanışma ruhunu da güçlendiren turnuva, ilçe için büyük bir öneme sahip oldu.

DERECEYE GİREN TAKIMLAR BELLİ OLDU

Derecelerinin belirlendiği turnuvada öğretmenler kıyasıya yarıştı. İlk üç sırayı alan öğretmen takımları şöyle sıralandı: 1. Başkale Anadolu Lisesi, 2. Ayyıldız Ortaokulu, 3. Başkale İmam Hatip Lisesi. Takımların başarısı, ilçe genelindeki spora olan ilgiyi de artırdı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °
Salı 11.8 ° / 4.2 °