Antalya Van Vakfı'nın çalışmaları sürüyor

Antalya Van Vakfı kurulduğu günden bu yana Antalya'da Van'ın tanıtımına, kültürüne yönelik çalışmalar yapan, Vanlıların ve Van'a gönül veren Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sağlıyor.

Van Haberleri 21.12.2023 17:22:00 0
Antalya Van Vakfı
Tarih: 21.12.2023 17:22 Güncelleme: 21.12.2023 17:40

Kurulduğu günden bu yana Antalya'da Van'ın tanıtımına, kültürüne yönelik çalışmalar yapan, Vanlıların ve Van'a gönül veren Van dostlarının birlik beraberliğine katkı sağlayan Antalya Van Vakfı Başkanı Ayhan Yıldırım yaptığı açıklamada, 'Kurulduğumuz günden bu yana birçok başarılı projeyi hazırlayıp hayata geçirdik. Binlerce öğrencimizin eğitimine katık sunduk. 2024 yılında hayata geçireceğimiz projeler arasında öğrencilere burs verip, sportif, kültürel etkinlikler düzenleyerek yardımlaşma ve dayanışma birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Yeni yılda birçok proje hayata geçirmeyi hedefliyoruz' diye konuştu.

Antalya’da yaşayan Vanlılar arasında birlik beraberlik ve dayanışmayı sağlamak, Van'ın tanıtımını yapmak ve kültürünü yaşatmak amacıyla kurulan Antalya Van Vakfı, Başkanı Ayhan Yıldırım, Yönetim Kurulu Üyesi Fikret Durmaz tarafından organize edilen 2023 yılı değerlendirme toplantısında yaptığı konuşmada çalışmaları anlatarak 2024 yılında hayata geçirilecek projelere değindi.

 


“YENİ YILDA BİRÇOK PROJE HAYATA GEÇİRMEYİ HEDEFLİYORUZ”

Yönetim kurulu üyelerinin katıldığı toplantıda söz alan Yıldırım,”2006 yılında kurulan Antalya Van Vakfı, birçok kanaat önderi, iş adamı, sivil toplum kuruluşu, bürokrat ve kamu kurumunda görevli Vanlı hemşerilerimizden oluşmaktadır. Sosyal kültürel etkinliklerin yanı sıra Antalya’da okuyan öğrencilere burs imkânı sunuyoruz. Yaptığımız çalışmalarda desteklerini hiçbir zaman esirgemeyen Antalya Vali Yardımcısı Suat Seyitoğlu’na, yönetim kurulu üyelerimize, kanaat önderlerimize ve kamu kurum amirlerine çok teşekkür ediyorum. 2024 yılında öğrencilere burs verip, sportif, kültürel etkinlikler düzenleyip yardımlaşma ve dayanışma birlikteliğimizi güçlendireceğiz. Yeni yılda birçok projeyi hayata geçirmeyi hedefliyoruz. Kadın kolları etkinlik ve proğramlarının kapsamının genişletilerek birçok faaliyetlerin yeni yıl itibariyle devam devam edecek” ifadelerini kullandı.


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °