AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı

AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Yavuz Kuşan, 24 Kasım Öğretmenler Günü dolayısıyla bir kutlama mesajı yayımladı.

Eğitim Haberleri 25.11.2023 23:49:00 0
AK Parti İpekyolu İlçe Başkanı Kuşan’dan 24 Kasım Öğretmenler Günü mesajı
Tarih: 25.11.2023 23:49 Güncelleme: 27.11.2023 12:51

Başkan Kuşan, yayımladığı mesajda 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı. Kuşan, mesajında öğretmenlerin her daim hatırlanması gerektiğini ifade ederek, "Öğretmenlik karşılığı hiçbir şekilde ödenemeyecek, büyük özveri isteyen kutsal bir meslektir" dedi.

Başkan Kuşan mesajında şu ifadelere yer verildi: 
“Çocuklarımız, gelecek nesillerimiz küçük yaşlarda öğretmeniyle tanışır. Öğretmenlerimiz çocuklarımıza şefkatle, sevgiyle yaklaşır ve onları en iyi şekilde yaşama hazırlamaya çalışır. Ülkemizin büyük kentlerinden en ücra köylerine kadar öğretmenlerimizin fedakarca yaptığı çalışmalar görmekteyiz.

Bulunduğu en zorlu şartlarda dahi mum misali kendi yanarak etrafını aydınlatan öğretmenlerimiz; geleceğimizin teminatı çocuklarımızı ve gençlerimizi, çağımızın gereklerine ve ihtiyaçlarına göre, milli ve manevi değerlerimizi benimseyerek özümsemiş bir şekilde yetiştiren, bu önemli görevin çalışkan temsilcileridir.

Bu duygu ve düşüncelerle, ülkemizin bütün şehirlerine, en ücra köşelerine, en uzak köylerine, bilgi ve sevgi taşıyan tüm öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutluyorum. Bu vesileyle, şehit öğretmenlerimize Allah’tan rahmet diliyor, tüm öğretmenlerimize sevgi ve saygılarımı iletiyorum.”

“KUŞAN’DAN OKULLARA 24 KASIM ZİYARETİ”
Başkan Kuşan, İpekyolu’nda yer alan Zaferler, Sempaş, Namık Kemal okulu ile Halk Eğitim Merkezlerini ziyaret ederek okul müdürleri ve öğretmenleri ile bir araya geldi. Kuşan, öğretmenlerle günün anısına fotoğraf çektirerek, hediye takdiminde bulundu.

 


Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °