AK Parti Van'da Vefa İftarı ile Gönül Bağlarını Güçlendirdi

AK Parti Van İl Teşkilatı Geleneksel İftarında Buluştu

Van Haberleri 29.03.2024 17:34:00 0
AK Parti Van
Tarih: 29.03.2024 17:34 Güncelleme: 01.04.2024 11:12

AK Parti Van İl Başkanlığı tarafından düzenlenen vefa iftar programı, partinin seçim çalışmaları devam ederken, partiye gönül vermiş vatandaşları onurlandırmak için gerçekleştirildi. Katılımcılar arasında Van Milletvekilleri Kayhan Türkmenoğlu, Burhan Kayatürk, İl Başkanı Emre Güray ve birçok davetli yer aldı.

PARTİLİLER DAYANIŞMA İÇİNDE ORUÇ AÇTI

Düzenlenen iftar programı, 31 Mart'ta yapılacak olan yerel seçimlere yönelik çalışmalar kapsamında partililerin bir araya gelmesine ve aralarındaki dayanışma ile birlik ruhunu pekiştirmesine olanak tanıdı.

VEFA İFTARI İLE GÜÇLÜ DAYANIŞMA

AK Parti'nin Van il teşkilatı, vefa iftar programını düzenleyerek parti üyeleri ve destekçilerinin bir araya gelmesini sağladı. Bu sayede partililer arasında güçlü bir dayanışma oluşturuldu ve ilerleyen seçim çalışmalarına destek sağlandı.

SEÇMEN NEZDİNDE GÜVEN ARTIŞINA YÖNELİK ADIMLAR

Vefa iftar programı, AK Parti Van il teşkilatının gerçekleştirdiği faaliyetler arasında önemli bir yere sahip olarak, parti üyeleri ve destekçileriyle ilişkileri daha da kuvvetlendirdi. Ayrıca bu tür etkinliklerle seçim sürecindeki kararlılık ve halka verilen önem vurgulanırken, partiye olan güvenin artırılması amaçlandı.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 18.8 ° / 10.9 °
Pazar 18.8 ° / 10.8 °
Pazartesi 19 ° / 11.3 °