AK Parti Van Büyükşehir adayı Arvas'tan Başkan Alpaslan'a ziyaret

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas seçim ziyaretleri kapsamında S.S. Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan'ı makamında ziyaret etti.

Politika Haberleri 2.02.2024 19:20:00 0
AK Parti Van Büyükşehir adayı Arvas
Tarih: 02.02.2024 19:20 Güncelleme: 03.02.2024 03:27

31 Mart tarihinde yapılacak yerel seçim çalışmalarını sürdüren AK Parti ziyaretlerine devam ediyor. Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan ve Van Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas seçim ziyaretleri kapsamında S.S. Hızır Esnaf Sanatkârlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Faruk Alpaslan’ı ziyaret ederek yerel seçimlerde destek istedi.

Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Gülşen Orhan yaptığı açıklamada, “Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ettik. Başkanımız Faruk Alpaslan'a ve kıymetli kooperatif üyelerine misafirperverlikleri için teşekkür ederiz” dedi.

Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Abdulahat Arvas ise “Cumhurbaşkanı Baş Danışmanı Gülşen Orhan, MDK üyesi  Zahir Soğanda ve İl Teşkilatımızla birlikte Hızır Esnaf Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret edip istişarelerde bulunduk. Yerel seçimlerde halkımızdan yetkiyi alıp memleketimizin kalkınması için çalışacağız” diye konuştu. 


Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °