AK Parti Van Büyükşehir Adayı Arvas, Erciş'te Ziyaretlerde Bulundu

AK Parti Van Büyükşehir Adayı Abdulahat Arvas, Erciş'te Belediyecilik ve Tarımsal Kalkınmaya Yönelik Ziyaretlerde Bulundu

Van Haberleri 21.03.2024 13:09:00 0
AK Parti Van Büyükşehir Adayı Arvas, Erciş
Tarih: 21.03.2024 13:09 Güncelleme: 21.03.2024 14:13

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, Erciş ilçesinde yaptığı ziyaretlerde, ilçe teşkilatını ve tarımsal faaliyetlerde bulunan PANKO BİRLİK üyelerini ziyaret etti. 

Arvas, bu ziyaretlerde bölgedeki AK Partili Belediyeciliğin hizmetlerini ve esnaf ve çiftçilere sağladığı yararları değerlendirdi. İlçede gerçekleştirdiği incelemeler ve görüşmeler sonucunda, AK Parti'nin yönetimindeki yerel belediyeciliğin, esnafın ve çiftçinin yaşam standartları üzerinde olumlu etkileri olduğunu vurguladı. 

Büyükşehir Başkan Adayı Arvas, hükümetin ve yerel yönetimlerin bölge halkının refah seviyesini yükseltmek için kararlı olduklarını belirterek, "Hazırız, Kararlıyız" mesajını iletti. 

Arvas, bölgedeki tarımsal kalkınmaya destek olmak ve üreticilerin ihtiyaçlarını daha iyi anlamak amacıyla gerçekleştirdiği ziyaretlerin, hükümetin kırsal kalkınmaya verdiği önemi gösterdiğini ifade etti. Ayrıca, yerel hizmetlerin ve projelerin esnaf ve çiftçinin geleceği için nasıl fark yaratabileceği konusunda düşüncelerini paylaştı. 

Bu ziyaretlerle birlikte Arvas, bölgedeki AK Partili Belediyecilik anlayışının hizmetlerini ve bu hizmetlerin esnaf ve çiftçilere sağladığı faydaları gözlemlemiş oldu.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 15.8 ° / 7.1 °
Pazar 15.5 ° / 6.7 °
Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °