Abulahat Arvas ve Yusuf Çakır ailelerinin mutlu günü

27. Dönem AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın oğlu Enes ile Yusuf Çakır’ın kızı Elif dünya evine girdi.

Van Haberleri 14.08.2023 19:00:00 0
Abulahat Arvas ve Yusuf Çakır ailelerinin mutlu günü
Tarih: 14.08.2023 19:05

Vangölü TV ÖZEL / Ziya Türk'ün Haberi

Van'da bir otelde düzenlenen görkemli düğün töreni ile Enes Arvas ve Elif Çakır dünya evine girdi.

Düğün töreni 27. Dönem Van Milletvekili Abdulahat Arvas’ın yaptığı selamlama konuşması ile başladı. Arvas konuşmasında, “İl dışından gelen misafirlerimiz, akrabalarımı, dostlarımız hoşgeldiniz şeref verdiniz, bizi bu günümüzde yalnız bırakmadınız. Allah çocuklarınızı da iyi insanlarla karşılaştırsın, mutluluklarına mutluluk katsın. İşleriniz rast gelsin, tekrar hoşgeldiniz, saygılarımı sunuyorum, afiyet olsun” dedi. 

NİKAHI EDREMİT BELEDİYE BAŞKANI İSMAİL SAY KIYDI
Yemek ikramının ardından, Nikâh Edremit Belediye Başkanı Av. İsmail Say tarafından kıyıldı. Başkan Say, aileleri ve genç çifti tebrik ederek mutluluklar diledi.

VALİ OZAN BALCI NİKAH ŞAHİDİ OLDU
Van Valisi Dr. Ozan Balcı da nikâh şahidi oldu. Nikah töreninin ardından genç çiftlere mutluluk dileyen Van Valisi Dr. Ozan Balcı, “Gençlerin bu mutlu günlerinde burada bulunmayı önemsiyorum. Gençlere bir ömür mutluluk diliyorum, aileleri tebrik ediyorum, hepinizi saygı ve sevgi ile selamlıyorum” dedi. 

Evlilik cüzdanını için davetlilerin alkışları ile oylama yapan Vali Balcı, evlilik cüdanını geline verdi.

KUR’AN-I KERİM VE MEVLİD TİLAVETİ İLE MANEVİ İKLİM
Düğün töreni, kıyılan nikahın ardından yapılan dua ile devam etti. Kur’an-I Kerim tilaveti ve okunan mevlidi şerif davetlilere eşsiz bir manevi iklim sundu. 

Düğüne AK Parti Merkez Disiplin Kurulu Üyesi Av. Zahir Soğanda, Van İl Başkanı Emre Güray, Gelecek Partisi Milletvekili Mustafa Bilici, Van’ın ilçe kaymakamları, İlçe belediye başkanları, eski ve yeni ilçe başkanları, sivil toplum örgütü temsilcileri, kanaat önderleri, çok sayıda bürokrat, iş adamları ve davetliler katıldı.

Düğün, ailelerin ve genç çiftlerin tebrikleri kabulü ile sona erdi.


 

 Kaynak : Vangölü TV


Pazartesi 16.3 ° / 8.5 °
Salı 17.4 ° / 9.9 °
Çarşamba 16 ° / 9.7 °