Gündemdekiler 31. Bölüm: Edremit Belediyesi Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu.

Gündemdekiler 31. Bölüm: Edremit Belediyesi Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu.

Programlar 12.02.2022 18:36:00 0
Gündemdekiler 31. Bölüm: Edremit Belediyesi Hayati İnanç’ı sevenleriyle buluşturdu.
Tarih: 01.01.0001 00:00

VANGÖLÜ TV ÖZEL

Vangölü TV’de yayınlanan Gazeteci Ziya Türk’ün hazırlayıp sunduğu Gündemdekiler Programının bu haftaki gündemi Edremit Belediyesi konuk olan Eğitimci-Yazar Hayati İnanç oldu.

Vangölü TV Gündemdekiler Program ekibi olarak programın tam çekimini gerçekleştirdikten sonra, katılımcılarla röportajlar yaptık. Katılımcılar etkinlik ve söyleşi hakkındaki görüşlerini Vangölü TV izleyicileri ile paylaştı.

Van Edremit Hizmet içi Konferans Salonunda düzenlenen ve vatandaşın yoğun ilgi gösterdiği söyleşi, Belediye Başkanı İsmail Say’ın açılış konuşmasıyla başladı. Araştırmacı-Yazar Hayati İnanç ise kendi yaşamından kısa kesitler anlattı. Söyleşi programına katılanlara teşekkür eden Araştırmacı-Yazar İnanç, faydalı bilgi aktarılmasının kendisi için bir vazife olduğunu aktardı.

Dünya hayatının çeşitli uğraşlarla geçtiğini söyleyen İnanç, “Bugün burada bir araya gelmemiz şu anlama geliyor; hakiki alemde de buluşacağız. Dünya ahiretin fragmanıdır. Burada karşılaşanlar orada da karşılaşır” diye konuştu.

Araştırmacı-Yazar Hayati İnanç’ın konuşmalarının ardından AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, kendisine plaket taktim etti.

Programa Van Valisi ve Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Mehmet Emin Bilmez, AK Parti Van Milletvekili Abdulahat Arvas, İl Emniyet Müdürü Atanur Aydın, Van Yüzüncü Yıl Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hamdullah Şevli, Tuşba Belediye Başkanı Salih Akman, Edremit Belediye Başkanı İsmail Say, kurum amirleri ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak : VANGÖLÜ TV

Programın detayları videoda...


Cuma 6.5 ° / -2.2 °
Cumartesi 8.4 ° / 0.5 °
Pazar 9.1 ° / 2.1 °