VanTB, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde sokak hayvanlarına destek çağrısı yaptı

Van Ticaret Borsası, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü'nde sokak hayvanlarına destek çağrısı yapıyor!

Dünya Haberleri 5.04.2024 00:31:00 0
VanTB, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü
Tarih: 05.04.2024 00:31 Güncelleme: 05.04.2024 10:44

VAN POSTASI GAZETESİ ÖZEL

Van Ticaret Borsası, 4 Nisan Dünya Sokak Hayvanları Günü dolayısıyla sokak hayvanlarının yaşam şartlarının iyileştirilmesi ve onlara olan sorumluluğumuzu hatırlatmak amacıyla bir dizi açıklama yaptı. Sokak hayvanlarına karşı duyarlılık çağrısında bulunan Van Ticaret Borsası, onların beslenme ve su ihtiyaçlarının karşılanmasının önemine vurgu yaptı.

Borsa, sokak hayvanlarıyla trafikte karşılaşabileceğimizi unutmamamız gerektiğini de belirtti ve bu hayvanlara saygı göstermenin doğal yaşamı korumak ve dengesini sağlamak adına kritik olduğunu ifade etti. Van Ticaret Borsası, bu anlamlı günde sokaktaki dostlarımızın unutulmamasını vurgulayarak, toplumun hayvanların yaşam hakkına saygılı olması konusunda hassasiyet gösterilmesinin önemini dile getirdi.

4 Nisan, sokak hayvanlarının yaşam koşullarının iyileştirilmesine dikkat çekmek ve toplumda farkındalık oluşturmak için önemli bir gün olarak kabul edilmektedir. Van Ticaret Borsası, yerel yönetimler, sivil toplum kuruluşları ve halkın, sokak hayvanlarının günlük ihtiyaçlarına destek olma ve koruma altına alma konusunda daha etkin adımlar atmasını istedi.

Kaynak. Van Postası Gazetesi


Cuma 12.3 ° / 6.9 °
Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °