Vanspor Şampiyonluk İçin İstanbul'da Sahaya Çıkıyor: Vanlılar, Büyük Çağrıya Kulak Verin!

Şampiyonluk iddiası güçlenen Vanspor İstanbul Yeni Çarşıspor'a karşı oynayacağı maçta taraftardan destek bekliyor.

Spor Haberleri 21.04.2024 00:38:00 0
Vanspor Şampiyonluk İçin İstanbul
Tarih: 21.04.2024 00:38 Güncelleme: 22.04.2024 12:25

Şampiyonluk yolunda kritik viraj,

Ligin bitimine 3 hafta kala şampiyonluk yarışını sürdüren Vanspor, yarın saat 15:00'da deplasmanda Beyoğlu Yeni Çarşıspor'a konuk olacak. İstanbul'da havaalanında Kırmızı Siyahlı temsilcimizi karşılayan Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, İstanbul'daki Vanlılara maçı izlemeye gelmeleri için çağrıda bulundu.

VANSPOR TARAFTARINA ÖZEL DAVET

TFF 2. Lig Beyaz Gurupta mücadele eden Vanspor, İstanbul Esenyurt Necmi Kadıoğlu Stadında rakibi Beyoğlu Yeni Çarşıspor ile kozlarını paylaşacak. Bu önemli karşılaşmayı deneyimli hakemler Levent Gümüşdere, Volkan Esen, Hüseyin Can ve Emre Küçük'ten oluşan hakem dörtlüsü yönetecek.

KULÜP BAŞKANI KIYAK'TAN DAVET VAR

İstanbul'daki yoğun karşılamada söz alan Vanspor Kulüp Başkanı Feyat Kıyak, "Yarınki maçımızda şampiyonluk mücadelemizi sürdüreceğiz. Yönetim olarak, teknik heyet ve futbolcularımızla birlikte bu yolda birlik içindeyiz. İstanbul'daki Vanlı hemşehrilerimizi ve taraftarlarımızı Vanspor'u desteklemek üzere stadyuma davet ediyorum. Unutmayalım, sizler olmadan biz bir kişi eksikleriz" ifadelerini kullandı.

VANSPOR'UN İNANILMAZ ÇIKIŞI

Sezon boyunca sergilediği performansla dikkat çeken Vanspor, hırslı oyun yapısı ve disiplinli futboluyla öne çıkıyor. Rakiplerini geride bırakarak şampiyonluk yarışında emin adımlarla ilerleyen ekip, tüm zorluklara göğüs germeye devam ediyor.

Kaynak: Van Postası Gazetesi


Cumartesi 14.1 ° / 7.4 °
Pazar 15.5 ° / 7 °
Pazartesi 15 ° / 5.7 °